Το MEGA ετοιμάζεται… για επίθεση!

13:16 13/11/2014 - Πηγή: TVNea
Διανύοντας ήδη τους πρώτους μήνες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τα στελέχη των σταθμών
μελετούν την πορεία των εκπομπών τους για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τα προγράμματα που δεν σημειώνουν ικανοποιητικές τηλεθεάσεις.

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο δεν αφήνουν περιθώρια για αργές αποφάσεις για προγράμματα, εκπομπές και σειρές, που δεν… τραβάνε τους τηλεθεατές. Έτσι, ό,τι δεν σημειώνει επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης θα ρίξει τίτλους τέλους. Την ίδια ώρα όμως, στο MEGA προγραμματίζουν
να ρίξουν… τίτλους αρχής, με στόχο το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2015, να πιάσουν περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά τους.

Στο κανάλι της Μεσογείων δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πορεία στους πίνακες τηλεθέασης του μεγαλύτερου μέρος του προγράμματός τους, θεωρώντας ότι στα περισσότερα έχουν πιάσει το στόχο τους. Για ορισμένες εκπομπές που υπάρχει ακόμα… αμφιβολία έχει δοθεί διορία έως το τέλος της χρονιάς, για να αποφασίσουν τι θα πάρει «εισιτήριο» και θα συνεχίσει και το 2015. Ωστόσο, όπως φαίνεται ετοιμάζουν «επίθεση» για το δεύτερο μισό, έχοντας κατ’ αρχάς στη… φαρέτρα του δύο δυνατές σειρές: το δεύτερο μέρος της σειράς «Κάτω Παρτάλι» και την καινούργια σειρά «Εθνική Ελλάδος» που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Εκτός όμως, από τις δύο σειρές που είναι σίγουρο πως θα ενδυναμώσουν κατά πολύ τις τηλεθεάσεις του στο prime time, τα στελέχη του σταθμού σκέφτονται να βγάλουν και ένα βραδινό show με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αυτή την περίοδο μάλιστα πραγματοποιούνται συσκέψεις για να αποφασιστεί το concept του, ενώ αμέσως μετά θα περάσει στο στάδιο της κοστολόγησης, για να διαπιστωθεί κατά πόσο τους συμφέρει οικονομικά. Στο ίδιο πλαίσιο, αυτό του σχεδιασμού και πριν περάσει στον προϋπολογισμό, βρίσκεται και ένα ακόμα βραδινό πρόγραμμα, ένα late night show, με… γυναικείες κουβέντες. Στο κανάλι της Μεσογείων θεωρώντας ότι πρέπει να «χτυπήσουν» στο γυναικείο κοινό «χτίζουν» ένα late night show, την παρουσίαση του οποίου θα αναλάβουν γυναίκες. Μία μάλιστα από τις υποψήφιες για τη γυναικο-ομάδα της παρουσίασης είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, με την οποία έχουν γίνει συζητήσεις. Σκοπός των στελεχών είναι η γυναικο-παρέα να τα λέει όπως τα λένε οι γυναίκες σε μία παρέα, πιστεύοντας ότι αυτό είναι κάτι που θα «τραβήξει» όχι μόνο τις τηλεθεάτριες, αλλά και τους άντρες ώστε να μάθουν τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους! Λόγω μάλιστα της θεματολογίας η εκπομπή θα ενταχθεί στο late night prime time, ώστε οι γυναικο-κουβέντες να είναι πιο… άνετες!

Αν όλα αυτά λοιπόν εγκριθούν και στο κοστολόγιό τους, τότε το MEGA θα βγει αρκετά δυναμικά με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, επιθυμώντας να κερδίσει μεγάλο μέρος της τηλεθέασης.

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα