Το Instagram κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για βίντεο!

18:46 28/8/2014 - Πηγή: TVNea
To Hyperlapse είναι η νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε το Instagram και επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν time lapse βίντεο υψηλής ποιότητας.

Με βάση την ανακοίνωση του Instagram τα time lapse βίντεο θέλουν το χρήστη να κρατάει το κινητό ή την κάμερα του ακίνητη ενώ καταγράφει βίντεο.
Αυτό που κάνει το Hyperlapse να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία σταθεροποίησης της εικόνας η οποία επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί κινούμενα, time lapses πράγμα που πριν γινόταν μόνο με ακριβό εξοπλισμό.

Ο τρόπος λειτουργίας του Hyperlapse είναι πολύ απλός, μιας και το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να πατήσει μία φορά το κουμπί εγγραφής και όταν τελειώσει να το ξαναπατήσει για να σταματήσει την εγγραφή. Στη συνέχεια επιλέγει την ταχύτητα που θα παίζει το βίντεο που τράβηξε και αυτό ήταν… Το βίντεο είναι έτοιμο και μπορεί να ανέβει στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά στο Instagram.

Η νέα εφαρμογή ξεκλειδώνει πολλές νέες δημιουργικές δυνατότητες και σίγουρα θα δούμε πολλά νέα ωραία βιντεάκια.

Τέλος το Hyperlapse για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο για iOS συσκευές, όμως πολύ σύντομα αναμένεται να το δούμε και σε Android.

newsithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα