Το Dancing, τα σχόλια για τον Καπουτζίδη και η Τζούλια Νόβα

19:02 9/11/2014 - Πηγή: TVNea
H Δούκισσα Νομικού μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν στην παρουσίαση του Dancing With The Stars, αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που δέχεται κατά καιρούς, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην Τζούλια Νόβα, την εντυπωσιακή συνεργάτιδα του «MEGA με ΜΙΑ» που έγινε γνωστή λόγω της ομοιότητάς της με εκείνη.
Δηλώνοντας «πιο απελευθερωμένη» στη δεύτερη σεζόν του «Dancing With The Stars», η παρουσιάστρια του show χορού, εξήγησε: «Γενικά είμαι σε μια φάση όπου θέλω να απελευθερωθώ και να σπάσω τα καλούπια που είχα μπει ή που κάποιοι με είχαν βάλει, θέλω να ζω την κάθε στιγμή όπως είναι και να δίνω το ιοο% του εαυτού μου στη δουλειά, πράγμα που ούτως ή άλλως το κάνω. Οχι ότι ξαφνικά τα έμαθα όλα ή ότι έχω γίνει η καλύτερη και δεν θα κάνω λάθη, αλλά έχω την εμπειρία του πρώτου Dancing , το αγαπώ πάρα πολύ και νιώθω πιο σίγουρη».
Πότε θεωρεί ότι άρχισε να αλλάζει ως άνθρωπος της τηλεόρασης; «Μέχρι και το 2010 ένιωθα πίεση. Υποσυνείδητα ενδεχομένως. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι εκείνο που με πιέζει. Μόνη μου πίεζα τον εαυτό μου; Οι άλλοι με πίεζαν; Ήταν η ευθύνη που ένιωθα επειδή εκτίθεμαι; Ήμουν μαγκωμένη. Ήμουν βέβαια και πιο μικρή. Μετά τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι ακόμη και στη δουλειά πρέπει να γελάς. Ο Καπουτζίδης έχει ένα χάρισμα. Ξέρει να σου μεταδώσει τη χαρά της ζωής. Και γιαγιά να γίνω, για τον Γιώργο θα λέω γιατί ήταν ο πρωτος άνθρωπος που με ξεκλείδωσε. Κι εκείνος και ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Βαγγέλη Περρή αργότερα μου έδωσαν να καταλάβω ότι είναι ωραίο να εχεις χιούμορ, να αυτοσαρκάζεσαι, να κάνεις και λίγο πλάκα ακόμη και στη δουλειά».
Πιστεύει όμως ότι η εμφάνιση της ήταν το βασικό κριτήριο για να τηνεμπιστευτούν; «Στην τηλεόραση δεν κοιτάνε μόνο την ομορφιά. Ειδικά όταν πρόκειται να σε εμπιστευτούν για τόσο μεγάλα σόου όπως το DWTS. Ο Θέμος και ο Βαγγέλης πιστεύω ότι δεν έχουν σταθεί μόνο στην εξωτερική μου εμφάνιση. Γι' αυτό και μου έχουν δώσει τόσο χώρο και χρόνο στην εκπομπή. Τι είδαν σε μένα; Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις στους ίδιους. Ίσως είδαν ότι είμαι πεισματάρα και δουλευταρού. (...) Με την ομορφιά γενικά δεν είχα ποτέ θέμα. Οι άλλοι είχαν θέμα και στέκονταν μόνο σε αυτό. Στην αρχή το θεωρούσα λογικό και κολακευτικό. Κάθε γυναίκα έχει τη ματαιοδοξία της. Μετά όμως η αλήθεια είναι ότι συνέβη εκείνο που στις τότε συνεντεύξεις μου έλεγα ότι δεν συνέβαινε. Είναι διπλά δύσκολο να προσπαθήσει να αποδείξεις ότι υπάρχει και κάτι βαθύτερο και ουσιαστικότερο από την εξωτερική ομορφιά» σχολίασε η Δούκισσα Νομικού.
Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν την ψυχολογία του «killer», απάντησε: «Δεν είμαι καθόλου killer. Μακάρι να μπορούσα να είμαι. Πολλές φορές το σκέφτομαι και λέω πως έτσι δεν θα με ακουμπούσε τίποτα. Τελικά, όμως, το 'χω δουλέψει όλο αυτό κι έχω αναπτύξει άμυνές μου. Πολλές φορές βλέπω πολύ κόσμο να δυσανασχετεί με τον ρομαντισμό μου και δεν καταλαβαίνω τον λόγο».
Τελικά, πιστεύει ότι μοιάζει με την Τζούλια Νόβα; «Την Τζούλια τη γνώρισα στο ΟΛΑ . Είναι ένα πάρα πολύ γλυκό κορίτσι. Όλο αυτό το θέμα της σύγκρισης είναι πάρα πολύ άδικο. Το 'χει δείξει και η ιστορία πως οι συγκρίσει δεν οδηγούν κάπου. Νομίζω πως με τον καιρό θα δείξει ότι είναι ένα κορίτσι όμορφο με φόντα να κάνει ό,τι πραγματικά έχει ονειρευτεί».
Τέλος, στην ερώτηση αν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό της να τα παρατήσει, η Δούκισσα Νομικού απάντησε: «Είμαι αρκετά πεισματάρα για να πω "παραιτούμαι" . Μπορεί να φαίνομαι ευάλωτη, απροστάτευτη και εύθραυστη αλλά πίστεψέ με δεν είμαι καθόλου έτσι. Δεν σημαίνει ότι όποιος δεν είναι επιθετικός δεν είναι δυναμικός».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα