Το «Dancing» και η Δούκισσα… στον «αυτόματο»!

22:18 4/11/2013 - Πηγή: TVNea
Live ήταν και πέρασε κι αυτό. Και είναι σίγουρο ότι δεν θα… γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της τηλεόρασης! Για τέσσερις ώρες οι τηλεθεατές πέρασαν… ευχάριστα την ώρα τους. Αυτό. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο…!Το 3ο live του «Dancing with the stars» ολοκληρώθηκε χωρίς καμία έκπληξη, καμία ανατροπή, κανένα… γουάου. Και θα μου πείτε «τι καινούργιο δηλαδή μπορούμε να περιμένουμε από ένα talent show στον τέταρτο κύκλο του;».

Η συνταγή γνωστή. Ρίχνουμε στην πίστα ορισμένους stars,
τους ανακατεύουμε με ορισμένους «I wanna be», προσθέτουμε μία λαμπερή και πανέμορφη παρουσιάστρια και στο τέλος βάζουμε και την κριτική επιτροπή να τους βαθμολογεί και… live να γίνεται. Το «Dancing» στον τέταρτο κύκλο του έχει μπει στον αυτόματο πιλότο και κανείς δεν δείχνει τη διάθεση να κάνει κάποια πρωτοτυπία στη διαδρομή που ακολουθούν. Δεν είναι τυχαίο που χθες… επιβιβάστηκαν σε αυτό λιγότεροι τηλεθεατές, αφού το talent show σημείωσε 33,1 μέσο όρο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

Προς… υπεράσπιση βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι το project είναι συγκεκριμένο και δεν μπορούν να κάνουν και πολλά για να ξεφύγουν από αυτό. Κομματάκι κομματάκι όμως, σε πράγματα που μπορούν και που τα έβαλαν στον αυτόματο προγραμματισμό, ίσως τελικά να προσέφεραν καλύτερο πρόγραμμα από αυτό που παρακολουθήσαμε. Ποια είναι αυτά τα «κομματάκια»;

Κατ’ αρχάς τα τραγούδια! Οι επιλογές για τα είδη που χόρευαν δεν ήταν οι καλύτερες, ενώ το στήσιμο στα βιντεάκια που παρουσιάζουν τους διαγωνιζόμενους καταντούν… βαρετά και το μόνο που προσφέρουν είναι γέμισμα για να βγει τετράωρο το πρόγραμμα. Όλα αυτά όμως, όπως ανέφερα, έχουν να κάνουν με τον «αυτόματο πιλότο» και τη… δημοσιο- υπαλληλική διάθεση που δουλεύουν το talent show στον ΑΝΤ1, σίγουροι ότι το προϊόν, ελλείψει και σκληρού ανταγωνισμού θα τους φέρει τα αναμενόμενα ποσοστά.

Γιατί να κουραστούν; Μια χαρά είναι το 33,1. Αυτό όμως, που προξένησε εντύπωση στο 3ο live είναι ότι στον «αυτόματο πιλότο» μπήκε και η Δούκισσα. Αναμφισβήτητα η νεαρή παρουσιάστρια είναι από τις ωραιότερες που έχουν υπάρξει στο τηλεοπτικό τοπίο και ήταν μία πολύ καλή επιλογή των στελεχών του σταθμού για την παρουσίαση του DWTS αφού τα «έσπασαν» με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Έτσι, στο 1ο live η Δούκισσα έλαμψε ως παρουσία, στο δεύτερο… την χαρήκαμε ξανά για την ομορφιά της, αλλά χθες, στο τρίτο live, βγήκε… μία από τα ίδια, ενώ θα έπρεπε να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Την ομορφιά την είδαμε, την απολαύσαμε, αλλά τώρα πρέπει να κάνει αισθητή και την παρουσία της, να βάλει το στίγμα της, να δώσει το δικό της ύφος, αυτό που κάνει τους παρουσιαστές, όσους τουλάχιστον το διαθέτουν, να ξεχωρίζουν.

Και πιστεύω ότι η Δούκισσα διαθέτει τις ικανότητες, λόγου και πνεύματος, για να παρουσιάζει προγράμματα και όχι να τα διεκπεραιώνει μόνο με την εικόνα της. Αν όμως, παραμείνει κι αυτή στον «αυτόματο πιλότο» και στη δημοσιο-υπαλληλική διάθεση, τότε αυτό που θα έχει να «προσφέρει» για κάποια χρόνια ακόμα, θα είναι μόνο η ομορφιά της! Μέχρι να βρεθεί μία νεότερη, Δούκισσα, βαρόνη, λαίδη και να στεφθεί… παρουσιάστρια!

Γρηγόρης Μελάς
Πηγή: newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα