Το DWTS III έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και στα social media

15:15 6/12/2012 - Πηγή: TVNea

Το DANCING WITH THE STARS III ξεκίνησε κι έχει γίνει εθιστικό. Εκτός από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει στο κάθε Live, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και στα social media!

Έτσι, για 3 συνεχόμενες εβδομάδες φιγουράρει ως το Νο1 trending topic στην Ελλάδα, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο
ρεκόρ.

Την ημέρα της πρεμιέρας το hashtag #dwts3 με πάνω από 8.000 mentions έγινε παγκόσμιο trending topic.

Το ίδιο εντυπωσιακά είναι και τα tweets που αναρτήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων από την ημέρα της πρεμιέρας (εβδομάδες: 19-25 Νοεμβρίου, 25 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου), καθώς έφτασαν σχεδόν τις 25.000!

Η new media πλευρά του DANCING WITH THE STARS III το έχει αναδείξει σ’ έναν κορυφαίο πρωταγωνιστή των social media. Σε όλη τη διάρκεια του Live οι τηλεθεατές δεν σταματούν να επικοινωνούν μέσω twitter. Συνολικά τις 3 Κυριακές τα tweets που αναρτήθηκαν (18 & 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου) ξεπέρασαν τις 18.000! Ανάμεσά τους ήταν και πολλών επώνυμων, ακόμα και celebrities που δεν συμμετέχουν στο show!
Ο ΑΝΤ1 κάνει τον κόσμο των social media ακόμα πιο συναρπαστικό για τους χρήστες, αλλά και συγκεκριμένα για τους fans του DANCING WITH THE STARS ΙΙΙ. Ταιριάζει το πιο δημοφιλές show του με το twitter και το Facebook, φέρνοντας μια νέα, ξεχωριστή εμπειρία για τους τηλεθεατές και μια νέα, συναρπαστική εποχή επικοινωνίας για όλους!
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα