Της έκλεψαν το τιμόνι!

12:47 10/11/2011 - Πηγή: TVNea
Δεν πίστευε στα μάτια της η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή, όταν πριν από λίγες ημέρες γυρνώντας από έξοδο πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της από το σημείο όπου το είχε παρκάρει και διαπίστωσε ότι το είχαν παραβιάσει παίρνοντας από μέσα, τι λέτε; Το τιμόνι! Το απροσδόκητο γεγονός για την τραγουδίστρια συνέβη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, ένα βράδυ που είχε πάει με την παρέα της για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας. Οταν λοιπόν η Στέλλα Καλλή επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητό της, έμεινε άναυδη όταν διαπίστωσε ότι έλειπε από τη
θέση του το τιμόνι, καθώς εκ πρώτης όψεως το αμάξι φαινόταν μια χαρά. Η «Espresso» επικοινώνησε με την τραγουδίστρια, η οποία μας μίλησε για το ατυχές συμβάν:

«Επαθα σοκ με το πόσο επαγγελματική ήταν η "δουλειά" τους. Δεν προκάλεσαν καμία ζημιά, δεν πήραν τίποτα. Ο στόχος τους ήταν το τιμόνι! Δεν είχαν σπάσει το τζάμι, είχαν πλήρη επιδεξιότητα. Αν και είχα χρήματα μέσα, δεν πήραν τίποτα…» Κατά τα άλλα, η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι μαζί με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ είναι υποψήφια για το βραβείο Ερμηνεύτρια της Χρονιάς στη διοργάνωση «Γυναίκες της Χρονιάς 2012» που θα γίνει τον Μάρτιο στην Κύπρο.

Πηγή: Espresso


Keywords
Τυχαία Θέματα