Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει

09:00 28/5/2011 - Πηγή: TVNea
ΜΕ ΑΓΑΠΗ, με αισιοδοξία και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, η Μαρί Κυριακού συνεχίζει να μας στέλνει το ξεχωριστό της μήνυμα καθημερινά στις 12:50.
Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει:
Υγεία- καλοκαίρι
Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας προτείνει τρόπους
για να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και των παιδιών μας από τους κινδύνους του καλοκαιριού.
Θυρεοειδής
Ο θυρεοειδής αδένας αποτελεί τη ‘μηχανή’ που ρυθμίζει το μεταβολισμό και επηρεάζει σχεδόν κάθε σημείο του σώματός μας! Την Τρίτη 31 Μαΐου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τις δυσλειτουργίες του θυρεοειδούς αλλά και για το πώς να τις αντιμετωπίσουμε....


Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ
Την Τετάρτη 1 Ιουνίου, θα γνωρίσουμε τον Ελληνικό Σύλλογο «Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ» που ιδρύθηκε με στόχο να αλλάξει τη ζωή αυτών των ανθρώπων!

Παιδί και κατοικίδιο
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας πληροφορεί για τα οφέλη που προσφέρει στο παιδί η σχέση με ένα κατοικίδιο, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο και μας προτρέπει να ενθαρρύνουμε τη δημιουργία μιας τέτοιας σχέσης.

Στήριξη στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, θα επισκεφθούμε το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Κυψέλη» στη Λέσβο, που εξυπηρετεί άτομα με ειδικές ανάγκες και τα βοηθάει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν την ελευθερία έκφρασης, να κοινωνικοποιηθούν, αλλά και να μάθουν να εντάσσονται και να λειτουργούν αρμονικά στο πλαίσιο της ομάδας.



Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα