Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει

09:50 4/6/2011 - Πηγή: TVNea
Με ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, ο ΑΝΤ1 και η Μαρί Κυριακού μας δίνουν την ευκαιρία να δράσουμε ΜΕ ΑΓΑΠΗ για το παιδί, τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:50.
Την ερχόμενη εβδομάδα το ΜΕ ΑΓΑΠΗ παρουσιάζει:
Σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δουλεύουν 10 με 15 ώρες καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα, χειμώνα–καλοκαίρι, γιορτές και Κυριακές. Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας μιλάει για το «σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης» που πλήττει επαγγελματίες οι οποίοι υποβάλλονται σε εντατική εργασία και μας δίνει συμβουλές για να το αντιμετωπίσουμε.
Σύλλογος ‘Φροντίδα’
Τη Τρίτη 7 Ιουνίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για το σύλλογο πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down «Φροντίδα», που στέκεται στο πλάι αυτών των ατόμων και τους προσφέρει απλόχερα αγάπη και φροντίδα....


Μικρός Αναγνώστης: διαδικτυακός κόμβος για παιδιά!
Το μυστικό για να μάθει ένα παιδί να εκφράζεται σωστά, είτε στον γραπτό, είτε στον προφορικό λόγο, είναι ένα: να διαβάζει βιβλία! Ο Μικρός Αναγνώστης, είναι ο πρώτος διαδικτυακός κόμβος για παιδιά και εφήβους που αποδεικνύει ότι το διάβασμα εκτός σχολείου μπορεί να είναι διασκέδαση. Το ΜΕ ΑΓΑΠΗ μας τον παρουσιάζει την Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Μέριμνα για τα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση
Τη Πέμπτη 9 Ιουνίου, θα επισκεφθούμε την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών που έχει στόχο να βγάλει τα παιδιά με εγκεφαλική παράλυση από την απομόνωση και να τους δώσει ευκαιρίες που κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να τους στερεί.

Φροντίδα για τα άτομα με νοητική υστέρηση
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, θα μάθουμε για τη δράση του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση “Εστία” που φροντίζει την επαγγελματική κατάρτιση των ατόμων αυτών και μεριμνά για τη διαβίωσή τους όταν είναι απαραίτητο.



Με τη δύναμη της αγάπης, η προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο συνεχίζεται καθημερινά στις 12:50 στον ΑΝΤ1.
Keywords
Τυχαία Θέματα