Την ελληνική τηλεόραση, "ψυχαναλύει" ο Σ. Πουρουτίδης!

10:30 14/12/2014 - Πηγή: TVNea
Δεν μπορεί, δεν γίνεται η τηλεόραση να μην έχει τίποτα καλό. Μην είμαστε όλοι κακοί, εμμονικοί και
άδικοι. Η τηλεόραση λάμπει, έχει μικρές οάσεις. Δεν γίνεται όλα να μας φταίνε με τέτοιους παρουσιαστές. Δηλαδή ντροπή και αίσχος.
Επιμένω έχει ονειρικά φτιαγμένες εκπομπές που είναι καλές, όπως αυτή, το "Ηashtag", που κάνει και χρέη σκηνοθέτη σε τσόντες, κάνοντας την αλλαγή. Καλό και το πορνό σας και τι να πω, μου έλυσε όλες τις απορίες η ανάλυση του. Είχα μεγάλο καημό και είχα ζαλίσει πολύ κόσμο, χρόνια τώρα. Άσε που αν δεν
αναλάμβανε να δώσει τις οδηγίες, δεν θα αισθανόμουν τι σκληρό είναι να λες πάρτο λίγο δεξιά, κέντραρε το και βάλε γκολ. Άλλοι θα το θεωρούσαν ποταπό και χυδαίο, ανήκουστο και απαράδεκτο. Εγώ σας νιώθω, δεν το κάνατε για τα νούμερα. Πάντως όλα αυτά τα ερωτικά τα ξεπερνάς στα δεκαπέντε. Λέω εγώ τώρα.
Με το λιγοστό νιονιό που έχω δεν καταλαβαίνω γιατί λένε ότι το" Όλα παίζουν" δεν είναι επιτυχημένη και ωραία εκπομπή. Το παίζουν μια χαρά οι τέσσερις τους. Τόσο καλά που σε λίγο θα το παίζουν prive. Άσε που εκεί στην Κάντζα, στελέχη, δημοσιογράφοι, η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ( υπεύθυνη της εκπομπής) βγαίνουν σε άδεια ( έτσι ξεκινάει και μετά, μη τον είδατε). Φαντάσου πόσο κουράστηκαν και αναζητούν χαλάρωση από τον Δεκέμβρη. Παιδιά γιατί δεν τους παίζετε; Γιατί τους στέλνετε για μπάνια από τώρα;
Α, είδα και "Μη Χανόμαστε". Και ευτυχώς, δεν χάθηκα Παναγία μου. Έχει γίνει σαν συνέχεια σήριαλ που περιμένεις να δεις το παρακάτω. Όχι την εκπομπή, αλλά σε ποιανού το κοντινό θα είναι το ντουλαπόφυλλο. Εδώ ο καναπές, εκεί ο καναπές, σε βάζει να βρίσκεις τις διαφορές. Και μη σκεφτείς ότι ήταν απαίτηση της παρουσιάστριας, που δεν ήθελε να έχει πίσω τον νεροχύτη με άπλυτα, γιατί θα σε μαλώσω. Βέβαια είδαν ότι δουλεύει σκληρά φέτος, όπως λέει συνέχεια η ίδια, γιατί πέρυσι τεμπέλιασε και την πάτησε και θέλησαν να την ανταμείψουν, φτιάχνοντας της δικό της καμαρίνι . Είδες που υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση, η τηλεόραση που βλέπει και επιβραβεύει. Για να μη λέμε εμείς οι οχιές, άλλα. Τα καμαρίνια κόποις κτώνται.
Όπως και ο κόπος της Κωνσταντίνας. Όχι δεν έχω να πω τίποτα άλλο, άλλωστε τα είπα πρώτος όλα. Καλές γιορτές, αφού έγραψαν τις εκπομπές για τα Χριστούγεννα και πού ξέρεις, μπορεί να σωθούν και να μη κλείσει ο τελευταίος την πόρτα… Να ανοίξει άλλη πόρτα η ξανθομαλλούσα… Μακάρι, κοντός ψαλμός αλληλούια.

Επίσης να πω μπράβο στον Γιώργο Λιάγκα, που χαρακτηρίζει τόσο εύκολα παιδιά του μεροκάματου και τώρα ας το σοβαρέψω για τα καλά. Το να κάνει λάθος ένα παιδί, που ξεροσταλιάζει στον δρόμο, για να πάει το θέμα στην εκπομπή, έτσι ώστε να το έχει και να μπορεί στο τέλος του μήνα να πάρει 500ευρώ, δεν πρέπει να "στολίζεται" έτσι, από κανέναν. Δέχομαι ότι το ρεπορτάζ που ήθελε τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει την καρέκλα του Γιώργου Παπαδάκη, όταν αποχωρήσει ήταν ψευδές και τον έθιξε ή τον εξόργισε. Δεν μπορώ όμως να δεχθώ με τίποτα τον όποιον παρουσιαστή με τα όποια χρόνια κουβαλάει να χαρακτηρίζει μια ρεπόρτερ άθλια, ανεγκέφαλη, χαμηλού επιπέδου και αμόρφωτη. Όποιος και να είσαι, ότι κι αν είσαι. Όλα αυτά τα παιδάκια φέρνουν τα νούμερα, που δουλεύουν ώρες στα μοντάζ, στα τηλέφωνα, στους δρόμους για να σχολιάζουν οι παρουσιαστές. Αυτά είναι που δίνουν τα νούμερα και γεμίζουν οι τσέπες. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους- όχι όλα, αλλά αυτό ναι. Ευτυχώς που η Φαιού κάπως προσπάθησε να το σώσει. Σκεφτείτε μόνο αυτούς τους γονείς.
Ουφ, πάλι καλά που υπάρχει και η βασίλισσα Ελένη και χασκογελάω και η Βίκυ Χατζηβασιλείου που σπαράζω κάθε Πέμπτη και κάνω τσάμπα ψυχοθεραπεία ( το έχουν μάθει όλοι γνωστοί και φίλοι και δεν μ' ενοχλεί ουδείς ), γιατί αλλιώς θα με ψάχνατε, χωριανοί.

mediasoup.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα