Τιμητική Χρυσή Άρκτος στη Meryl Streep

10:25 16/2/2012 - Πηγή: TVNea
Η πολυβραβευμένη ηθοποιός Meryl Streep τιμήθηκε με ειδική Χρυσή Άρκτο, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στη διάρκεια του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Βερολίνου, για την προσφορά της και την πορεία της στον κινηματογράφο μέχρι σήμερα. Η διάσημη ηθοποιός, με μεγάλη συγκίνηση, δέχθηκε την τιμητική Χρυσή Άρκτο, σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε προς τιμήν της. Το παρών στην βράβευση της Streep έδωσαν ο διευθυντής της Berlinale
Dieter Kosslick αλλά και ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ Jake Gyllenhaal, ο οποίος είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ.
Πριν την βράβευση της, η Meryl Streep, περπατώντας στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, χαιρέτησε τους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί για να την δουν από κοντά. Η σταρ, δεν παρέλειψε να ποζάρει για τους φανς της αλλά και να υπογράψει δεκάδες αυτόγραφα. Μετά την τιμητική βράβευση της Meryl Streep, ακολούθησε η προβολή της ταινίας της “The Iron Lady”, σε ειδική προβολή στο τμήμα Special του φεστιβάλ. Στην ταινία αυτή, η Streep ενσαρκώνει την βρετανίδα πολιτικό Margaret Thatcher. Για την ερμηνεία της στο φιλμ, η Streep έχει προταθεί φέτος για το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού.
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα