«Τηλετσουνάμι» εν μέσω θέρους

11:19 19/6/2011 - Πηγή: TVNea
Εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς. Και στη θέση του παπά μπορεί κάποιος να βάλει τις τηλεοπτικές καρέκλες που όλα δείχνουν ότι μάλλον θα είναι λιγότερες και σίγουρα πιο άβολες τη νέα τηλεοπτική σεζόν.Στον ΑΝΤ1 όλα δείχνουν ότι οι Καραμεροχαριτάτοι αποτελούν παρελθόν. Ο ίδιος ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού Γιάννης Λάτσιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι «έκανα πολλά επικοινωνιακά λάθη». Τα ονόματα που ακούγονται πολλά και τα σενάρια ακόμα περισσότερα.
Μία ζώνη-μαμούθ από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη και "ένθετες" κυρίες όπως η Νάντια Μπουλέ, η Ευγενία Μανωλίδου, η Μαίρη Συνατσάκη ακόμα και η Ζέτα Μακρυπούλια σε guest εμφάνιση.
Άλλοι μιλούν για πιέσεις στο...
Χρήστο Φερεντίνο, αγαπημένο παιδί του ΑΝΤ1 που είναι ένα μόλις βήμα πριν πει το μεγάλο ναι για να αναλάβει το πρωινό πρόγραμμα. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες. Η σεζόν τελειώνει και όλα είναι ρευστά καθώς επί της ουσίας όλα είναι ασκήσεις επί χάρτου.
Στο έτερο στρατόπεδο του MEGA φαίνεται ότι συνεχίζεται η παρτίδα του πόκερ. Το δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά θα συναντηθεί - αν δεν έχει ήδη συναντηθεί τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές - με τους υπεύθυνους του MEGA.
Είναι βέβαιο ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναπροσαρμογές αλλά πολύ δύσκολα οι υπεύθυνοι θα αφήσουν τους παρουσιαστές που τους έφεραν πρωτιά μετά από χρόνια να φύγουν.
Και όσο κάποιοι σιγοψήνονται στο τηγάνι των διαπραγματεύσεων, η ωραία Ελένη έχοντας υπογράψει από πέρσι το συμβόλαιο της, το μόνο που κάνει είναι να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τις διακοπές της.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα