Τηλεοπτική εξέλιξη:Εκτός ΣΚΑΪ η Ζέτα Δούκα.Πρόσωπο-έκπληξη παίρνει τη θέση της στην εκπομπή

09:31 4/8/2016 - Πηγή: TVNea
Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ζέτα Δούκα, αφού πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Χαντζαντωνά. Δυστυχώς, όμως, λόγω των αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεών της, η γνωστή ηθοποιός σταματάει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Έτσι, λοιπόν, από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δίπλα στον Τάσο Παπαλαζάρου θα βλέπουμε πια τη Στέλλα Γιαμπουρά. Η εκπομπή τους θα έχει διαφορετικό όνομα και στην αρχισυνταξία θα παραμείνει η Κία Παπαδοπούλου. Πρόκειται για μία παραγωγή του Πέτρου Μπούτου και έχουν συμφωνήσει
για 14 επεισόδια, με πρεμιέρα το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη.Από την άλλη, τη Ζέτα Δούκα θα τη δούμε σε θεατρικές παραστάσεις, αλλά και σε μία νέα ταινία.
Πηγή:toratora.gr

*Να θυμίσουμε πως η Στέλλα Γιαμπουρά ανήκει ήδη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ,καθώς,ως γνωστόν,παρουσίαζε την ολιγόλεπτη εκπομπή,''X in the city'', ενώ από τη νέα χρονιά θα βρίσκεται και στην καινούρια σειρά του καναλιού,''Προδοσίες''.

To TVNEA.com φοράει το μαγιό του κ' έχει πάει διακοπές!Επιστρέφει με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ αναρτήσεων τη Δευτέρα,8 Αυγούστου.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα