Τηλεκοντρόλ:Τα πάντα για τοYour face sounds familiar, SoldOut με κατεβασμένα Παντελόνια,χορεύοντας Βάλς με ελληνικές ταινίες και τρώγοντας Πακέτο "ο Γρηγόρης"

19:01 27/3/2013 - Πηγή: TVNea
Τετάρτη σήμερα, κι ένα ακόμα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να σχολιάσει να αποκαλύψει και να προβληματίσει.

Ποιοι έκλεισαν για το show «Your face sounds familiar»;
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο show του ΑΝΤ1 με τίτλο «Your face sounds familiar».Το TvNea πρώτο σας ενημέρωσε για την ύπαρξή του και πρώτο θα σας ενημερώσει για όλους αυτούς που έχουν κλείσει.
Ξεκινώ με την κριτική επιτροπή Πρωτα στο TvNea διαβάσατε ότι η Μπέσυ Μάλφα θα είναι στην επιτροπή. Δίπλα στην κυρία Μάλφα θα καθίσει ο Αλέξανδρος Ρήγα αλλά και ο Γεράσιμος Γεννατάς.
Oσο για την Μαντώ που ακούστηκε οτι θα είναι στην κριτική επιτροπή του show σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TvNea η συγκεκριμένη κυρία έκλεισε στο show αλλά για να είναι μια από τις 8 υποψηφιότητες. Άλλη μια υποψηφιότητα είναι ο Κρατερός Κατσούλης ενώ ενα ακόμα πρόσωπο που θα είναι και θα σας αποκαλύψει αυτή την στιγμή το ΤvNea είναι ο Θανάσης Αλευράς.
Παρουσιάστρια όπως όλα δείχνουν θα είναι η Μαρια Μπεκατώρου. Η πρεμιέρα αν όλα πάνε καλα θα γίνει την Κυριακή 7/4/2013 στις 21:00.

"IMMERSION":Η καλή τηλεόραση ,τελικά υπάρχει.
Χθες μετά από αρκετό καιρό,είδαμε στην ιδιωτική τηλεόραση ένα πολύ ενδιαφέρων ντοκιμαντέρ με εξαιρετική εικόνα, κινηματογραφική ματιά και με πολύ καλό κείμενο.Μια εξαιρετική εκπομπή-ντοκιμαντέρ που δεν μας έχουν συνηθίσει τα ιδιωτικά κανάλια κυρίως. Για πρώτη φορά στα τωρινά δεδομένα, τέτοιο πρόγραμμα έκανε τρελά νούμερα τηλεθέασης. Οι τηλεθεατές όχι μόνο το είδαν, καθηλώθηκαν (όπως φάνηκε με τα νούμερα 37,5 στο σύνολο και 39,1 στο νεανικό κοινό) από την αρχή μέχρι και το τέλος. παίρνοντας ένα μάθημα ζωής.
Δεν ανακαλύφθηκαν τώρα τα ντοκιμαντέρ, έχουν παίξει άλλωστε παρόμοια στη δημόσια τηλεόραση και δεν τα πήρε είδηση κάνεις ή πέρασαν απλά απαρατήρητα.
Ήδη διαβάζω πολλές κριτικές από διάφορους τηλεκριτικούς, που πραγματικά απορώ τι στο καλό θέλουν να δουν. Επίσης σχολιάζουν για το "ΕΓΩ" του παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη, ξεχνώντας ότι κι αυτοί με το δικό τους "ΕΓΩ" σχολιάζουν και κατακρίνουν ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής που σου έκανε να προβληματιστείς, να συγκινηθείς αλλά και να εκτιμήσεις πράγματα που έχεις στην καθημερινότητα σου, την ώρα που άλλη παλεύουν ακόμα και με τα λίγα.
Μπράβο Αντώνη.

Δεν ειναι τελικά Sold Out
Ούτε ο ίδιος ο Παπαδάκης δεν θα πιστεύει τα νούμερα που αντίκρισε την Κυριακή το πρωί. Η βραδινή του εκπομπή όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει το μέσο όρο του καναλιού, έχει κάνει χειρότερα νούμερα και από μια οποιαδήποτε ξένη ταινία.Απορία δίκια μου είναι γιατί αυτό ο καλεσμένος...;; Ο συμπαθέστατο κ Φιλιππίδης τον τελευταίο καιρό έχει παει σε αρκετές εκπομπές δίνοντας "ΑΠΟΚΕΛΙΣΤΙΚΕΣ" συνεντεύξεις. Πάντως η εκπομπή δεν παρουσιάζει κάτι νέο και στον ΑΝΤ1 υπάρχει ηδη τόσο στο OΛΑ όσο και στον Κωστοπουλο αλλά και το πρωινό FTHISΤV.

Δεν είναι μόνο με τα Παντελόνια.... κάτω...
Απίστευτο κι ομως τηλεοπτικό. Μέσα σε μια εβδομάδα η νέα σειρά του Mega, ξεφούσκωσε στα νούμερα τηλεθέασης. Κι όπως σας ειπα και την προηγουμένη φόρα στην στήλη μου, το 50 ηταν πολύ μεγάλο νούμερο για αυτη την σειρά που είδαμε και τελικά επαληθευτικά, καθώς την Δευτέρα η σειρά έπεσε 11,6 μονάδες στο σύνολο του κοινού ενώ στο νεανικό κοινό έχασε 13 μονάδες.
Ίσως αυτό θα έπρεπε να το προσέξει καλύτερα το αντίπαλο κανάλι, μιας και η σειρά SON δεν έπαιξε χθες καθώς είδαμε το εξαιρετικό "Η δίκη των δικαστών".

Η πετυχημένη κίνηση του Αντ1
Είναι ίσως από τις πιο πετυχημένες κινήσεις που έχει κάνει ο ΑΝΤ1 φέτος. Φυσικά μιλάω για την νέα ζώνη του καναλιού "Greek movie lovers". Οι ελληνικές ταινίες όχι μόνο χτυπάνε ικανοποιητικά νουμερα τηλεθέασης σχεδόν καθημερινά τερματίζουν στη πρώτη θέση με ποσοστά πάντα πάνω από το 21%.

Στα νεανικά κοινά πρώτο, στο σύνολο όμως;;
Αντιθέτως το Βάλς , μάλλον δεν ταίριαξε με την ώρα, αφού μόνο στα νεανικά κοινά περνά με ελάχιστες μονάδες την τουρκική σειρά στο Mega.
Αν απο τις 29 του μήνα δείτε πάλι τράμπα σε αυτά τα 2 προγράμματα μην σας φανεί παράξενο..

Έφαγε σε επανάληψη Πακέτο...
Το φυσάνε και δεν κρυώνει εκεί στο Mega με την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.Η εκπομπή δυστυχώς έκανε νούμερα που ούτε το κανάλι δεν φαντάζονται. Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με το Πάμε Πακέτο σε επανάληψη. Μην σας φανεί παράξενο αν η εκπομπή αλλάξει πολύ σύντομα ημέρα προβολής.

Περιμένω τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια, παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα