Τηλεκοντρόλ:Νέα σειρά στον ALPHA(ποια ήμερα θα παίζει)-Eurovision show- Fatmagul:αλλαγή ώρας ή κόψιμο-Σε πρώτο πλάνο

18:15 21/2/2013 - Πηγή: TVNea

Πέμπτη σήμερα και η καθιερωμένη στήλη Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να κάνει ζάπινγκ στην τηλεόραση και σε αποκλειστικές ειδήσεις.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τα πάντα για τη νέα σειρά του ALPHA. Ποια ημέρα θα παίζει;- Eurosong 2013 - Eurosong 2013 - A Mad Show-Πολύ καλή η Βανδη, μόνο για τα κείμενα
ο Καπουτζιδης - Fatmagul:Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα...-Χόρεψε ΒΑΛΣ και το τούρκικο Κορίτσι του MEGA-Πάει για αλλαγή ώρας ή για κόψιμο; -Αρνητικό ποσοστό ρεκόρ για το MEGA.-«Σε πρώτο πλάνο»: η μοναδική ευχάριστη έκπληξη -Έρχεται νέο show στον ΑΝΤ1 μετα το DWTS 3
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τα πάντα για τη νέα σειρά του ALPHA. Ποια ήμερα θα παίζει;Πυρετωδώς ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA τη νέα τουσειρά που θα παίζει στην Prime Time και θα είναι τύπου Οικογενειακές Ιστορίες. Το TvNea σήμεραθα σας αποκαλύψει τα πάντα για αυτή την σειρά,Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea η σειρά δενθα είναι καθημερινή αλλά εβδομαδιαία και θα έχει τίτλο Όσα μου κρύβεις. Θαείναι καθαρά δραματική σειρά και θα έχει πολύ έρωτα ίντριγκες και σκληρές καταστάσειςτης ζωής. Η σειρά αυτή θα παίζει σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάθε Δευτέραστις 22:00. Δεν θα συμμετέχουν επαγγελματίες- γνωστοί ηθοποιοί.
Έχουμε δει και καλύτερα show...απο το Eurosong 2013 - A Mad ShowEurosong 2013 - A Mad Show: Σίγουρα ήταν καλύτερα από την περσινήχαζομάρα που παρακολουθήσαμε, σίγουρα όμως δεν ήταν η καλύτερη μετάδοση. Αν καιμικρό σε διάρκεια το show κούρασε αρκετά.Η σκηνή ίσως ήταν από τις χειρότερες που αντικρίσαμε , μια μικρήοθόνη πάνω σε αυτή με κάκιστο φωτισμό και μια πολύ άσχημη σκηνοθεσία. Όσο γιατον ήχο το αφήνω ασχολίαστο.. Η καημένη η Τζιορτζινα τα τράβηξε όλα. Ούτε άκουγε,ούτε ακούστηκε, ούτε βρήκε φωτισμένη και με κάκιστο μακιγιάζ.
Πολύ καλή η Βανδη, μόνο για τα κείμενα ο Καπουτζιδης Όσο για τους παρουσιαστές του Eurosong 2013 - A Mad Show έχωκάποιες ενστάσεις. Δεν θα πω ότι ήταν και το καλύτερο μου, μιας και θεωρώ ότι οΦώτης και η Μαρία , όπως και οι αδελφές Μαγγιρα ήταν τα καλύτερα ζευγάρια και παρουσίασανπραγματικό show. Έκπληξηήταν η Δέσποινα Βανδη που τελικά τα είπε αρκετά καλά.. Από την άλλης οΚαπουτζιδης κάνει μόνο για τα κείμενα. Sorry guys αλλά με εκνευρίζει παρα πολύ σαν παρουσιαστής,δεν αντέχω την φωνή του..
Αρνητικό ποσοστό ρεκόρ για το MEGA.Για πρώτη φορά στα χρονικά του Mega, βλέπει ποσοστά κάτω του 5% στα νεανικάκοινά και μάλιστα σε μια ζώνη που οι τηλεθεατές είναι στην τηλεόραση. Φυσικά μιλάωγια την εκπομπή ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Με ποσοστό 3,2 έκλεισε η Δευτέρα για τηνεκπομπή ενώ την Τρίτη πήγε στο 4,4.
«Σε πρώτο πλάνο»: η μοναδική ευχάριστη έκπληξη Είναι ίσως η μοναδική ευχάριστη έκπληξη για την φετινή τηλεοπτικήχρονιά. Η εκπομπή «Σε πρώτο πλάνο» με την Κατερίνα Αντωνοπουλο. Είναι μια απότις ελάχιστες εκπομπές που έχω δει φέτος κι έχουν κάτι να πουν και που γίνεται εξαιρετικήδουλειά σε όλους τους τομείς. Ευτυχώς οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 το κατάλαβαν και τοέβαλαν στην Prime time.Έτσι από την Κυριακή θα παίζει κοντά στις 23:00 (για αυτή την Κυριακή στις23:30).
Fatmagul:Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα...-Πάει για αλλαγή ώρας ή για κόψιμο;Δε λέει με τίποτα να ανεβάσει νούμερα η τουρκική σειρά Fatmagul.Δεν συζητάμε για να περάσει τον Σουλεϊμάν που κατάφερε να είναι πρώτος ακόμακαι στην βραδιά του Ελληνικού τελικούς για την Eurovision.Η σειρά δεν συγκίνηση καθόλου το τηλεοπτικό κοινό, καθώς τα νούμεραμε δυσκολία φτάνουν στο 16% στο σύνολο και το 14 στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώραο Σουλεϊμάν σαρώνει με 35αρια στο σύνολο και 25αρια στο νεανικό κοινό .Μην σας φανείπαράξενο αν η σειρά κατεβάσει τελικά ρολά και δεν αλλάξει ώρα μετάδοσης, καθώςκάτι τέτοιο έφτασε στο αυτάκι μου.
Το ίδιο και η σειρά SON που και αυτή με αργούς ρυθμούς μιας και ο ΑΝΤ1 κόβει τα επεισόδιασε μονά από διπλά. Και μπορεί να παίζει με το Master Chef απέναντι(ελληνική παραγωγή) δεν έχει συγκίνηση το κοινό.
Χόρεψε ΒΑΛΣ και το τούρκικο Κορίτσι του MEGAΞεκίνησε αρκετά δυνατά, στην συνέχεια έπεσε λίγο και τώρα απολαμβάνειμεγαλοπρεπή νούμερα κυρίως στα νεανικά κοινά. Φυσικά μιλάω για την σειρά Βάλςμε 12 Θεούς που συνεχίζει την ανοδική του πορεία χτυπώντας μάλιστα χθες (κανονικήημέρα χωρίς απεργίες) 25% στο νεανικό κοινό, μια θέση παρακάτω είναι το Δέστετους, ενώ το τουρκικο Κορίτσι του MEGA κατεδαφίστηκε στα νεανικά κοινά με νούμερα λίγο πάνω από το 10%, συγκεκριμένα 11,4%.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Έρχεται νέο show στον ΑΝΤ1 μετα το DWTS 3 Μετά τον πετυχημένο κύκλο του DWTS 3, ο ΑΝΤ1 επεξεργάζεταιένα ακόμα show. Και μπορεί σε αυτές τις δύσκολες ήμερες κάποια κανάλια ναχαροπαλευουν κυριολεκτικά, ο ΑΝΤ1 αν και χωρίς σειρές, κατάφερε να κάνει ήδηένα show αξιοπρεπώς, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNeaετοιμάζει και το 2ο. Το show δεν έχει πάρει ακόμα το τελικό πράσινο φώς, αλλάσύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TvNea, θέλουν τον ΑΝΤ1 να το βγάζειπρος τα τέλη Μαρτίου .Αν και αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό το όλο σκηνικό μεαυτό το show, θα σας αποκαλύψουμε και κάποιες λεπτομέρειες. Και αυτό το showέχει να κάνει με STARS .Όχι ,δεν θα είναι χορευτικό, θα είναι τραγουδιστικό μεκάτι ακόμα... Αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα θα έχουμε και την ανακοίνωσή του,ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα...
Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
αλλαγη ωρας 2013, νέα, fatmagul, eurovision, eurovision 2012, αλλαγη ωρας 2012, eurovision 2013, κοψιμο, σειρα, οικογενειακες ιστοριες, στην κουζινα, master chef, ειδήσεις, alpha, mad, βανδη, mega, ΑΝΤ1, dwts, time, tvnea, κουζινα, σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, son, master, chef, απεργιες, stars, απλα, official, fan, νικητης master chef, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, καθαρα δευτερα, απεργια 8 μαρτιου, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, αλλαγη ωρας, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, madwalk, δυνατα, ηθοποιοι, καθημερινη, τηλεοραση, φως, ωρα, alpha, dwts, mad, mega, time, tvnea, απλα, βανδη, βραδια, γινεται, δεσποινα βανδη, δεσποινα, δευτερα, διευθυνση, ειπε, εβδομαδα, ερχεται, ζαπινγκ, ζευγαρια, ζωης, ζωνη, ιδια, ιδιο, ηχο, κουζινα, λεπτομερειες, μακιγιαζ, μυστικο, μαρια, μονα, παντα, ρεκορ, σειρες, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, συντομα, σκηνοθεσια, στην κουζινα, σχολια, τριτη, φυσικα, φωνη, φορα, χρονικα, ασχημη, chef, εκπομπες, fan, κειμενα, κυριακη, master, son, stars, official, πληροφοριες, σκηνη
Τυχαία Θέματα