Τηλεκοντρόλ:Νέα καθημερινή σειρά σε ΑΝΤ1;-MEGALO Βατερλώ-OMG..Νέα σειρά-Καρφί Κανακη σε Alpha-χαμηλά ποσοστά για ΑΝΤ1news

18:53 29/11/2012 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα κι εγώ είμαι κι αυτή την εβδομάδα εδώ για το καθιερωμένο Τηλεκοντρόλ.Τι θα διαβάσετε σήμερα: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πότε θα δούμε τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1;-MEGALO Βατερλώ-OMG..Νέα σειρά στον ΑΝΤ1 μάλιστα..-Χαμηλές πτήσεις για το Δελτίο του ΑΝΤ1-Καρφί ΚανάκηστονALPHA.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πότε
θα δούμε τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1;
Είμαι σίγουρος ότι όλοι διαβάσατε για τη νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με την Κάτια Δναδουλάκη στον πρώτο ρόλο. Μάλιστα υπάρχουν και αλλά δημοσιεύματα που θέλουν κι άλλους ηθοποιούς να κλείνουν στην σειρά. Το παράξενο βεβαία σε όλο αυτό είναι πως η σειρά είναι ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει καν τέτοια σειρά στον ΑΝΤ1 όπως μας διαβεβαίωσε άνθρωπος του καναλιού, ούτε έχει γίνει καμιά τέτοια πρόταση στην Κάτια Δανδουλάκη.

MEGALO Βατερλώ
Την πιο δύσκολη τηλεοπτική χρονιά περνά φέτος το Mega. Μετά τις πολλές σειρές που έβγαιναν τα προηγούμενα χρόνια( που τα οι τελευταίες δεν έχουν ξεχρεωθεί ακόμα…) το MEGA κατεβάζει στροφές. Μαζί με τις στροφές κατέβασε και τον μέσο ορο του καναλιού. Στο σύνολο βεβαία είναι με μικρή διαφορά είναι πρώτο (ας είναι καλά τα 2 τούρκικα) ενώ στο νεανικό κοινό πέρασε μπροστά ο ΑΝΤ1. Στη δε Prime Time το Mega κατάφερε αν πέσει στην 3η θέση. Πρώτος ο ΑΝΤ1 με δεύτερο τον Alpha. Αυτό κι αν δεν είναι ανατροπή..

OMG..Νέα σειρά στον ΑΝΤ1 μάλιστα..
Και από εκεί που δεν το περιμέναμε βγαίνει κι άλλη νέα σειρά από τον ΑΝΤ1 με τίτλο Δείξε μου τον φίλο σου. Όταν διάβασα στην αρχή έπαθα πλάκα. Μετά βεβαία όσο το έψαχνα (το έψαχνα γιατί έλεγα δεν μπορεί να μας ξέφυγε κάτι τέτοιο…) διαπίστωσα ότι η σειρά ναι μεν είναι νέα, έχει γυριστεί όμως το 2005. Πειράζει; Για εμένα όχι, από το να δω επανάληψη η κάποιο άλλο τούρκικο ή ξένη σειρά, καλύτερα αυτό. Περιμένω με αγωνιά τον τελικό προγραμματισμό,μόνιμο πρόβλημα του ΑΝΤ1 άλλωστε.
Χαμηλές πτήσεις για το Δελτίο του ΑΝΤ1
Συνεχίζει τα χαμηλά ποσοστά το Δελτίο του ΑΝΤ1 από τα studio ΚΑΠΠΑ. Από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα από το νέο studio το δελτίο είδε μια μόνο φορά πρωτιά , την πρώτη ημέρα μάλιστα. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι τώρα τα νούμερα είναι κοντά στο 14 (με εξαίρεση ελάχιστες ημέρες ).Μήπως τελικά θα πρέπει να γίνουν άλλου είδους αλλαγές; Καλή η Χουκλη αλλά ρε Λιαρέλη θέλει και κάποιον διπλά της. Κάποιος που θα έχει καλό λόγω να συζήτηση μαζί της τα θέματα.., γιατί όχι και σχολιαστές… Αν πάλι νομίζουν ότι φταίει μόνο το lead in , θα το δούμε από τις 12-12 που θα κάνει πρεμιέρα το νέο Τουρκικό με τίτλο ADANALI. Mε την ευχέρεια περαστικά στην Μαρία Χουκλη.

Καρφί ΚανάκηστονALPHA.
Το πέταξε το καρφάκι του ο Αντώνης Κανακής στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Αφορμή ήταν η υπόθεση του βουλευτή Ταμήλου που αποκάλυψε το Ράδιο Αρβύλα. Ο Alpha έπαιξε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, αλλά "έκρυψε" το λογότυπό της. "Με πολύ καλή διάθεση, να πούμε εκεί στον Alpha, πως δεν χρειάζεται να μπαίνετε στον κόπο να κρύβετε τα λογότυπα των Ράδιο Αρβύλα. Αλήθεια σας το λέμε, ότι θέλετε μπορείτε να
Keywords
Τυχαία Θέματα