Τηλεκοντρολ:Μaster αποτυχία-FthisTV -Φερεντίνος στη ΝΕΤ(;) στον ΑΝΤ1 στα τρειλερ- Αλλαγές αντ1

18:46 10/1/2013 - Πηγή: TVNea
Μετά από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, επιστρέφει σήμερα Πέμπτη η στήλη Τηλεκοντρόλ κάνοντας ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και στα νούμερα τηλεθεασης.

Μaster στόχους στην αποτυχία
Η στήλη σήμερα θα ξεκινήσει με το Master Chef. Το ριαλιτι δεν έχει καταφέρει ακόμα και τώρα να φτάσει τα νούμερα τηλεθεασης τόσο του πρώτου κύκλου όσο και του jumior.
Η εκπομπή φέτος μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το 28 που κάνει τις 2 τελευταίες ημέρες (έχει κάνει και κάτω του 20%) με αδιάφορο
ανταγωνισμό. Στα νεανικά κοινά τα πράγματα είναι καλύτερα αφού χτυπάει νούμερα μέχρι και 34%-εννοείται χωρίς ανταγωνισμό-. Τα δύσκολα βεβαία ξεκινάνε από σήμερα, μιας και το Πακέτο είναι 2ωρο και θα παίζει απέναντι από το ριαλιτι μαγειρικής, αλλά και σε λίγες εβδομάδες που θα βγουν τα νεα προγράμματα του ΑΝΤ1 με το Κρατά Γερά να προγραμματίζεται για πολύ συντομότερα απ ότι περιμέναμε…
Αν με ρωτάτε πως κρίνω το φετινό Master Chef θα σας απαντήσω … απλά αδιάφορο και ότι δεν έχει πιάσει τους στόχους του με τα μέχρι τώρα στοιχειά και φυσικά χωρίς ανταγωνισμό. Ίσως με ανταγωνισμό τα νούμερα αυτά να φαινόντουσαν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά..

Η Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως
Κι εκεί που πήγα να γράψω ότι οι τηλεθεατές βαρέθηκαν τις επαναλήψεις του ΑΝΤ1 στην απογευματινή ζώνη εδώ και 2 ημέρες ξεκίνησαν να χτυπάνε 30νταρια πάλι. Ανεβασμένο μετά από τα Χριστούγεννα είναι και το FTHIS TV με 14 στο σύνολο και 16 στο νεανικό κοινό σε μια δύσκολη ζώνη και με πολύ ελάχιστα εφόδια. Ίσως το κανάλι θα έπρεπε να ενδιαφερθεί περισσότερο για την εκπομπή. Ίσως ένα κανονικό και φωτεινό studio επιτέλους... και η στήριξη από το DWTS3 μιας και αυτός που αποχωρεί δεν πηγαίνει στο FTHIS TV πρώτα αλλά στο OΛΑ του Θέμου ,να ανέβαζε περισσότερο τα νούμερα…

Στο περίμενε είναι ο Χρήστος Φερεντίνος στη ΝΕΤ. Η εκπομπή σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει πάρει ακόμα το τελικό πράσινο φως. Να σημειώσουμε ότι ο παρουσιαστής αυτή την στιγμή δεν είναι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μιας και δεν τον βλέπουμε στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ.

Μιας και είναι στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ, ο Χρήστος Φερεντίνος μπορεί να έχει τελειώσει αυτή την συνεργασία τόσο με τον κανάλι όσο και με τον ΟΠΑΠ , ωστόσο ο ΑΝΤ1 συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προβάλει τρειλερ με τον Χρήστο Φερεντίνο..

Αλλαγές ξανά στα πρωινά ...
Κι όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν ήδη οι αλλαγές στον ΑΝΤ1.Οι αλλαγές ξεκίνησαν στην πρωινή ζώνη . Έτσι από αύριο η επανάληψη του Πειρασμού βγαίνει εκτός και την θέση του παίρνει το ADANALI που τις τελευταίες ημέρες έχει ξεπεράσει λίγες μονάδες πάνω από το 10% . Στις 11:00 επιστρέφει η ελληνική σειρά Ονειροπαγιδα που χτυπούσε καλά νούμερα τηλεθεασης στην συγκεκριμένη ζώνη (πριν κάνουν την αλλαγή για το ADANALI).

Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση [email protected] για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.
Keywords
Τυχαία Θέματα