Τηλεκοντρόλ στις αλλαγές του ΑΝΤ1. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

19:00 8/1/2016 - Πηγή: TVNea
Καλησπέρα φίλοι μου και Καλή Χρόνια με υγεία για όλους μας. Παρασκευή σήμερα και το Τηλεκοντρόλ βγαίνει εκτάκτως σήμερα.

Εκτός JOY θα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 απο την 1η στιγμή είπε το ΝΑΙ σ'αυτή την εκπομπή για τον 1ο κύκλο. Να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν που ζήτησε να μην συνεχίσει στον 2ο κύκλο -αν υπάρξει 2ος κύκλος.

Στον ΑΝΤ1 περιμένουν να έρθει η Δευτέρα καθώς θα επιστρέψει ο Τζώνη Καλημέρης. Βλέπετε στον ΑΝΤ1 αυτή την στιγμή εκκρεμούν πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι το JOY.

Η άλλη μεγάλη αλλαγή, είναι το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το κανάλι περιμένει το τελικό ΟΚ απο τον Τζώνη για να ξεκινήσει η αλλαγή του νέου κεντρικού δελτίου ειδήσεων που θα βγαίνει στις 7μμ. Αυτή την στιγμή είναι δεδομένο οτι το δελτίο αλλάζει ώρα.

Με την αλλαγή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, έρχονται και νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του. Μαζί μ' αυτή την αλλαγή ,το κανάλι θα ρίξει στις 7:45μμ τη νέα καθημερινή σειρά του "Δίδυμα Φεγγάρια".Έτσι η Prime time του θα ξεκινά 1 ώρα νωρίτερα.

Όσο για το Χωρίς εσένα, αυτό που λένε στον ΑΝΤ1 είναι πως δεν κόβεται, ωστόσο περιμένουν τις τελευταίες αποφάσεις του Τζώνη.

Δεν κόβεται το SPATA LIVE , όσο κι αν κάποια δημοσιεύματα το θέλουν διακαώς.Ο ΑΝΤ1 θα στηρίξει την εκπομπή. Πάντως όλοι οι συντελεστές το δουλεύουν κάθε μέρα το πρόγραμμα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε μέρα βλέπουμε και μια διαφορετική εκπομπή. Ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να βρει μια ταυτότητα..
Πάμε όμως να δούμε τους μέσους όρους με την αντίπαλη εκπομπή απο την στιγμή που βρέθηκαν απέναντι:
15/44 - Σύνολο
SPATA LIVE 12,8 - 9,6
ΛΟΓΩ TIVIS 12,5 - 9,5

ΛΟΓΩ ΤIVIS
από 02.11 12,3 - 9,4

Τι κι αν έραψαν ότι η σειρά DADDY COOL ξεκίνησε γυρίσματα η αλήθεια είναι άλλη. Η αλήθεια λοιπόν είναι κάπου στη μέση, αφού είχε προγραμματιστεί την περασμένη Τετάρτη να ακουστεί το πρώτο πάμε, ωστόσο αναβλήθηκε Καθώς ακόμα φτιάχνουν τον χώρο. Η σειρά ωστόσο αναμένεται απο μέρα σε μέρα να ξεκινήσει .

Αυτά από εμένα . Ραντεβού την Πέμπτη εδώ στο νούμερο ένα Media SITE.
Keywords
Τυχαία Θέματα