Τηλεκοντρόλ:Νέα αποχώρηση απο Μega Με μια- Η Γερμανού επίσημα στο Ε-Σαρώνει η Μουρμούρα,πάτωσε το JOY...και αλλάζει-Ικανοποιημένο με το Music School; Ταμαμ η σειρά του ΑΝΤ1-Αλλάγη των ψηφιακών συχνοτήτων στη ΝΕΡΙΤ

15:15 9/10/2014 - Πηγή: TVNea
Εδώ είμαι φίλοι κι εγώ…Πέμπτη σήμερα κι εγώ είμαι για άλλη μια φορά εδώ για να τα πούμε όλα.. Πάμε να ξεκινήσουμε…

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Άλλο ένα πρόσωπο βρίσκεται εκτος του MEGA με μια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM σήμερα οριστικοποιήθηκε η ομάδα του Μάρκου Σεφερλη και μέσα σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Στέλιος Παπαδόπουλος. Αν και η αλήθεια είναι πως πότε μου δεν κατάλαβα ποιος ειναι αυτός είναι κρίμα και για το ιδιο να μαθαίνει
λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα οτι δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του πρωινού προγράμματος, αλλά και για το ίδιο το πρόγραμμα μιας και βγαίνει προς τα έξω κάτι πολύ πρόχειρο και μη δουλεμένο. Η ομάδα του Μάρκου θα ειναι η Τσαβαλια,ο Ουγγαρεζος η Παγιατάκη ο Στέλιος Κρητικός και η Πολίτη. ΤηΝ θέση του Στέλιου Παπαδόπουλου δεν θα την πάρει κάνεις.

Ξεκινάω με Ναταλία Γερμανού. Ναι η Ναταλία δεν έχει δώσει μόνο τα χεριά με το EPSILON , έχει ήδη υπογράψει και ανήκει στο δυναμικό του καναλιού μόλις λυθεί και επίσημα το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η Ναταλία απόχτησε και το γραφείο της στο κανάλι. Διπλά λοιπόν από το γραφείο της Μελέτη δεσπόζει από προχθές το όνομα ΝΑΤΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ…

Σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης η Μουρμουρά στον ALPHA. Ποιος να φανταζόταν ότι η σειρά που μπήκε στα κενά του MEGA και του ΑΝΤ1, αυτή την στιγμή θα ισοπεδώνει τις προσδοκίες του MEGA για πρωτιά ,αλλά και να προβληματίζει τον ΑΝΤ1 (αν κι αυτός ακόμα δεν ξεκίνησε με το δικό του Prime time).

Ούτε το Music School κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση. Πάντως οι υπεύθυνοι του MEGA μάλλον δεν θα είναι και πολύ ευχαριστημένοι βλέποντας το πολυδιαφημισμένο show του όχι μόνο να μην παίρνει την πρωτιά… να είναι αρκετά χαμηλά σε νούμερα σε σχέση με αυτά του ΑΝΤ1…Αν και δεν είναι κανονικό live show-ευτυχώς γιατί στα Live δεν το έχει το MEGA-.

Πάτωσε σε νούμερα το JOY και από αυτή την εβδομάδα αλλάζει ώρα… Ναι, το MEGA ειχε την πρώτη του αποτυχία για φέτος, φοβήθηκε τα χειρότερα , κι άλλαξε ώρα στην εκπομπή. Αλήθεια η κυρία Αφροδίτη Γραμμελη που υποτίθεται ξέρει τόσο καλά την τηλεόραση πως άφησε την συγκεκριμένη εκπομπή να πατώσει με 10καρι; Ίσως τελικά να είναι ένα μάθημα κι αυτό να μην είμαστε τόσο απόλυτοι με τα νούμερα…

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα στις 22:15 η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά Ταμάμ ,που απ ότι μαθαίνω το επίπεδο παραγωγής είναι πολύ υψηλό με πολύ καλή εικόνα και με κινηματογραφική ματιά … Λίγα λόγια για την σειρά :ο 50χρονος Τούρκος Μετίν, ερωτεύεται την 45χρονη Ελληνίδα Ντόρα και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν μαζί με τα 4 παιδιά τους!
Η νέα σειρά δημιουργικών συγκρούσεων του ΑΝΤ1 έρχεται για να ασχοληθεί με την καθημερινότητα αυτής της ιδιαίτερης οικογένειας, και με έννοιες όπως ο σεβασμός, η διαφορετικότητα, η πολυπολιτισμικότητα αλλά και το χιούμορ.
Το σενάριο είναι του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, η ευρηματική σκηνοθεσία του Πιέρρου Ανδρακάκου, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Καραδήμας, Νίκος Μαγδαληνός κ.α.

Η ΝΕΡΙΤ ενημερώνει τους τηλεθεατές της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, ότι λόγω αλλαγής των ψηφιακών συχνοτήτων (συχνότητες 24 και 34 της ΝΕΡΙΤ) από το Κέντρο Εκπομπής Αρόης, θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.
Με τη συγκεκριμένη αλλαγή, οι τηλεθεατές της εν λόγω περιοχής θα μπορούν να βλέπουν και τα κανάλια που περιλαμβάνονται στο δεύτερο μπουκέτο της ΝΕΡΙΤ, δηλαδή το RIK sat, τη Deutsche Welle, το BBC και το TV5.

Αυτα για σήμερα. Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη εδώ στo TVNEA.COM.
Keywords
Αναζητήσεις
γιάννης χατζηγεωργίου, γιαννης απο το ταμαμ
Τυχαία Θέματα