Τηλεκαρφώματα:Επιμήκυνση στο Φως στο Τούνελ – DWTS 3: Ξεκίνησε –Αυλαία έριξε ο Λάκης – Κωστόπουλος VS Λιάγκας

17:50 23/11/2012 - Πηγή: TVNea

Πιστοί στο ραντεβού μας , σας καλωσορίζω για ακόμη μια φοράεδώ στο TvΝea μεπολλά Τηλεκρφώματα!
H Αγγελική Νικολούλη παίρνει το αίμα της πίσω. Μετά τααλλεπάλληλα παράπονα της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής (και όχι μόνο)για το βίαιο κλείσιμο του «Φως στο Τούνελ», τελικά κατάφερε να αποσπάσει έναεπιπλέον μισαωράκι κάθε Παρασκευή. Έτσι η εκπομπή θα τελειώνει πλέον στις2:30π.μ. αντί για τις 2:00π.μ..Παρ’ όλα αυτά, κάποιο λόγο θα βρει και πάλι ηΑγγελική για να διαρρηγνύει τα ιμάτιά της (και συγκεκριμένα τα χαριτωμένα, μεέντονα πέτα, ταγιεράκια της) ανεβάζοντας την τηλεθέαση στα ύψη!
Ξεκίνησε
το Dancing With the Stars3 προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Αναμενόμενο βέβαια, αφού πρώτον, ελάχιστα είναιπλέον τα ζωντανά προγράμματα της TV και δεύτερον, με τόσο παρασκήνιο πουυπήρχε πριν καν ξεκινήσει θα ήταν αδύνατο να μη σχολιαστεί. Εγώ όμως δε θα σταθώ στο γνώριμο χιούμορμεταξύ Ζέτας και Λάτσιου, στην κακή ποιότητα ήχου και εικόνας τουπρογράμματος και στην υπερβολική χαράόλων των συμμετεχόντων (μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν ότι ξεκίνησε τοσόου), αλλά στο ότι παρ’ όλο που η συχνότητα και η διάρκεια των διαφημιστικώνδιαλειμμάτων ήταν σαφώς μικρότερη από παλαιότερες εποχές, το σόου ξεκίνησε καιαπ’ ότι έδειξε μέχρι στιγμής, διασκεδάζει τον κόσμο. Καλή δύναμη λοιπόν!
Αυλαία έριξε για φέτος το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο Λάκης Λαζόπουλος μας είπε το αντίο. Μακαλά, απορώ μερικές φορές με τόσο θράσος… Ακόμη δεν πρόλαβε να αρχίσει καιτελείωσε? Αφού μπορεί ας το κάνει, αλλά τουλάχιστον ας μην προκαλεί με τολαϊκισμό του. Πάντως ομολογώ πως ήταν από τις καλές εμφανίσεις του. Πρώτη φοράπαρακολουθώ την εκπομπή έως το τέλος της. Σ’ αυτό βέβαια συνέβαλε και η εμφάνισητου Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ο οποίος έπαιξε ένα απόσπασμα από την θεατρικήπαράσταση «Mnimonimous»όπου πρωταγωνιστεί, αποδεικνύοντας το πόσο καλός κωμικός είναι καθώς και την αμεσότητά του με το κοινό.
Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του ΠέτρουΚωστόπουλου «Βράδυ» και ξεκίνησαν οι κόντρες. Ο λόγος για το Γιώργο Λιάγκα, οοποίος ξέσπασε όταν άκουσε στην εκπομπή του Πέτρου τη συνέντευξη της κυρίαςΣούλας, που διατηρεί οίκο ανοχής στη Λάρισα. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά : "Είναιαξιέπαινη και κυρία που βγήκε και εξομολογήθηκε δημόσια την ιστορία της καιμπράβο της που κάνει φιλανθρωπίες, αλλά μην πούμε παιδιά ξαφνικά ότι είναιπρότυπο μια γυναίκα η οποία έγινε ιερόδουλη για να μεγαλώσει το παιδίτης!" Μάλλον δεν έχει κι άδικο, αλλά αυτό το αφήνω στη δική σας κρίση.Πάντως βλέπουμε ότι η εκπομπή του Πέτρου φέτος αρχίζει να παίρνει άλλη μορφή.
Για άλλη μια φορά φτάσαμε στο τέλος της σημερινής μαςστήλης. Μείνετε συντονισμένοι εδώ στο TvNea για περισσότερα νέα καικουτσομπολιά!
[email protected]://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα