Τηλεκαρφώματα "8" - Τυφώνας και στην TV!

19:03 2/11/2012 - Πηγή: TVNea

Ράδιο Αρβύλα ή Λάκης – Το comeback του Θέμου – Ατυχήματα στη showbiz –Πρεμιέρα για Αγγελική Σας καλησπερίζω και πάλι στα Τηλεκαρφώματα. Αρκετά έντονη κιαυτή η εβδομάδα από πολλές απόψεις, γι’ αυτό ήρθε η ώρα για διάλειμμα καιχαλάρωση. Ας αρχίσουμε!
Η πρεμιέρα αυτής της εβδομάδας ήταν το «Ράδιο Αρβύλα» στονΑΝΤ1. Πολύ έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν ως «χαλαρή», με την παρέα να κυμαίνεταιστα γνώριμα μεταξύ τους αστεία, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Τέθηκε ακόμα και θέμασύγκρισης με την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»,θεωρώντας
την τελευταία καλύτερη και περισσότερο ευρηματική. Ας μην ψάχνουμετον καλύτερο όμως. Αρκετά «άδεια» είναι η ελληνική τηλεόραση για να θέτουμε καικόντρες. Η κάθε εκπομπή είναι διαφορετική και ο καθένας επιλέγει να δει αυτόπου προτιμάει. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Λάκης έχει πέσει σε τέλματα πολλέςφορές, γι’ αυτό επιλέγει πλέον να κάνει λίγες εκπομπές το χρόνο.
Επιστροφή έχουμε όμως και για το Θέμο Αναστασιάδη και το«ΟΛΑ 13» την ερχόμενη Δευτέρα στις 00:00. Η εκπομπή θα μεταδίδεται Δευτέρα καιΤρίτη, αλλά και το Σάββατο το βράδυ με το «ΟΛΑ+». Στο πλευρό του θα βρίσκεταιτελικά η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού. Μιαχαρά έχεις βολευτεί εσύ Θέμο, εκπομπές κόβονται, τηλεοπτικές ζώνες καταργούνται,αλλά εσύ εκεί τόσα χρόνια, δε σε κουνάει κανείς. Ελπίζουμε φέτος να έχεις καικάτι διαφορετικό να μας δείξεις εκτός από τα καλλίγραμμα κορμιά που λικνίζονταιημίγυμνα στους ρυθμούς κατάλληληςχορευτικής μουσικής.
Πολλά ήταν τα ατυχήματα αυτής της εβδομάδας στονκαλλιτεχνικό χώρο. Στο τέλος της προηγούμενη εβδομάδας είχαμε το ατύχημα τηςκυρίας Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μετά από πέσιμο, τραυματίστηκε σοβαράκαι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Στη συνέχεια είχαμε την πτώση της Άννας Βίσση στηνπρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Τελευταία και με μικρότεροτραύμα, ήταν η Χρύσα Ρώπα που χτύπησε το κεφάλι της με ένα τούβλο στον αέρα τηςεκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου. Μα τι γίνεται, τους μάτιαξαν ή μήπως φταίει ηπανσέληνος της περασμένης Δευτέρας? Και το είπε η Άση Μπήλιου να είμαστεπροσεκτικοί, αλλά που..
Τέλος μη χάσατε τη σημερινή πρεμιέρα στις 23.00 τηςΑγγελικής Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ». Η πρώτη υπόθεση θα μας καθηλώσει, αφού πρόκειται για την διπλή εξαφάνισηενός Αμερικανικού υπηκόου αλλά και μιαςΕλληνίδας, υπαλλήλων των κεντρικών γραφείων την Νέας Δημοκρατίας. Η ιστορίαξεκίνησε όταν ο Αμερικανός, ιερέας ενημέρωσε τους συγγενείς του στην Αμερικήπως κινδυνεύει η ζωή του στην Ελλάδα και πως απειλούν να εκτελέσουν την φίλητου.Αυτό ήταν λοιπόν!
Καλή ξεκούραση και καλό σαββατοκύριακο.Επιστροφή την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα Τηλεκαρφώματα!
[email protected]://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα