Τηλε-καρφώματα #12 (30/11/11)

18:01 30/11/2011 - Πηγή: TVNea
       Οι μέρες και οι εβδομάδες κυλάνε σα νεράκι και καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν η διάθεση μας διαμορφώνεται ανάλογα. Πρέπει να δείχνουμε φωτεινοί και ευχάριστοι μέσα σε μια εποχή που προτίθεται για άλλα πράγματα εμείς βλέπουμε τη θετική πλευρά της ζωής και χαμογελάμε. Όσο για το τηλεοπτικό τοπίο είναι κάτι που πάντα μας προκαλεί ενδιαφέρον και τροφή για σχόλια.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά σας έχω ζαλίσει τελευταία με το Dancing On Ice
και αυτό γιατί όποτε κάθομαι να το παρακολουθήσω πάντα υπάρχει κάτι που θα με κάνει πραγματικά να γελάσω. Τόσο ήρεμα κυλούσαν όλα μέχρι που έσκασε η πρόταση γάμου στην Μαριάνα Καλλέργη, σαν άλλη Καίτη Γαρμπή στη Ρούλα Κορομηλά, και όλοι τρελλάθηκαν. Την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο όμως πρωωθήστε τουλάχιστον γιατί ήταν τόσο στημένο σαν κακοφτιαγμένη φάρσα, του Βλάχου και του Πούμπουρα.

Βρε αυτά τα καλά παιδιά τι να κάνουν; Απ'όσο ξέρω συνεχίζουν στο ANT1 τις ίδιες "αυθόρμητες" φάρσες στο ίδιο μοτίβο.Πραγματικά καμία εξέλιξη, αφού δεν λένε να καταλάβουν πως όταν κάτι αφορά φάρσες οι ιδέες πρέπει να πέφτουν βροχή και όχι να μένουν στάσιμες στα ίδια, καθώς η εκπομπή μόνο ενδιαφέρουσα δεν μπορεί να είναι.

Αντίθετα δηλαδή με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου. Μα τι δεν είπε το στόμα της Κατερίνας με αποκορύφωμα το σχόλια για την προ- Mega εμφάνιση της Φαίης Σκορδά:...
Διαβάστε περισσότερα+Σχόλια μέσω Facebook>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα