Τηλε-καρφώματα #10 (16/11/11)

18:06 16/11/2011 - Πηγή: TVNea
      Πόσα γεγονότα και πόσες εικόνες πέρασαν απο μπροστά μου αυτή την εβδομάδα δεν λέγεται! Έλεγα μέσα μου: " Μην το ξεχάσεις αυτό", αλλά όταν φθάνει η στιγμή να γράψω όλα τα ξεχνάω και με παρασέρνει ο ειρμός μου. Σήμερα έχω όρεξη να μοιραστώ πολλά μαζί σας και φυσικά θέλω την παρέα σας, γιατί μόνος νιώθω ανασφάλεια.

      Αυτή η εβδομάδα ήταν πικάντικη καθώς έφερε μαζί της πρεμιέρες ελληνικών σήριαλ, πράγμα σπάνιο και περίεργο στις μέρες μας. Το Mega έκανε το θαύμα του και στοιχημάτισε πάλι έχοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα αν κρίνω
απο τις τηλεθεάσεις. Το " Πίσω στο σπίτι" και το " Με λένε Βαγγέλη" ευελπιστούν να μας κρατήσουν παρέα όλο το χειμώνα. Η όλη διαδικάσία μέχρι να ξεκινήσει το πρόγραμμα μου θύμισε τις "χρυσές" εποχές των σήριαλ που δεν ήξερες ποιό να διαλέξεις. Πλέον δεν επιλέγεις εσύ όμως αλλά αυτοί . Οι δύο νέες σειρές δεν με ενθουσίασαν ιδαιίτερα καθώς θεωρώ πως τους έλειπε αυτό το "κάτι" που θα με κάνει να κολλήσω. Τις υποστηρίζω όμως και εύχομαι στην πορεία να εξελιχθούν σε κάτι φοβερά ενδιαφέρον.

    Μετά το δεύτερο live του Dancing on Ice επιμένω στην αρχική μου άποψη, πως το όλο θέμα δεν τραβάει. Δεν τραβάει γιατί έχω το άγχος της τούμπας, το άγχος της έκρηξης του στήθους της Παπαρίζου και γενικώς είναι ένας αργός "θάνατος". Θέλω πολύ να σχολιάσω τον κακομαθημένο Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος φάνηκε πως δεν έχει μάθει να χάνει και αποφάσισε να φύγει μόνος του σαν άλλη Άσπα στο Fame Story. Ήθελε όχι μόνο να μην χορέψει ξανά αλλά να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του, αφού είδε πως την αποδοχή που τον προόριζαν να έχει δεν την είχε. Το ANT1 είχε ονειρευτεί εναν δεύτερο Τρύφων Σαμαρά αλλά δεν τους έκατσε.

    Δεν τον χορταίνω ρε παιδί μου τι να κάνω; Εγω φταίω που ο άνθρωπος μοιράζει γέλιο απλόχερα; Φυσικά μιλάω για τον Τρύφωνα, που ακόμα έχω τις τσιρίδες του στα αυτιά μου. Η συμμετοχή του στο Black Out θα μείνει στην ιστορία, όπως και η ατάκα της Χριστίνας Πολίτη "Βάλτο κούκλα μου να τελειώνουμε". Έμεινα στεναχωρημένος όμως απο την παραγωγή αφου περίμενα να βασανίσει κι'αλλο την παρουσιάστρια.

    Ξεκίνησε και το "Βράδυ" με το Πέτρο Κωστόπουλο. Καμμία αλλαγή απο πέρυσι, αφού συνεχίζει να είναι μια ευχάριστη βραδινή παρέα. Αν και με εκνεύρισε ο Σάκης, που δεν μπορέι να επιλέξει αν θα μιλάει τελικά ή όχι, το παράκανε και είπε να εκφράσει και την πολιτική του άποψη. Χόρευε καλέ μου και τραγούδα που τα κάνεις και καλά! Χρειάζεται να μιλάς;

     Αφήστε το Λαζόπουλο να μιλάει. Ξέρει τι λέει, πως το λέει, που απευθύνεται και βγαίνει κερδισμένος. Σου "πετάει" και δύο γιαγιάδες στη λαική να βρίζουν τους πολιτικούς και εκέι γίνεσαι φαν. Καταφέρνει και σου αγγίζει την εθνικιστική σου χορδή, ενώ στα αυτιά σου ότι λέει ακούγονται ιδανικά και όμορφα. Είναι όμως πραγματικά έτσι? Το αφήνω πάνω σας..

      Εδώ σας αφήνω να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας σας, αφου κερδίσατε τόσα πολλά διαβάζοντας αυτή τη στήλη. Αστειέυομαι φυσικά, και προτείνω και εσείς να κάνετε το ίδιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα