Τι θα παίξει τον χειμώνα στις νυχτερινές πίστες;

11:48 6/9/2014 - Πηγή: TVNea
Μαζί με τις τηλεοπτικές παραγωγές που μια προς μια κλείνουν σιγά σιγα όλες τις εκκρεμότητες τους έτσι και στην νυχτερινή Αθήνα όλα τα σχήματα του φετινού χειμώνα αρχίζουν να κλειδώνουν. Πάρτε μια γέυση απο τις συνεργασίες που θα έχετε την ευκαιρία να απολάυσεται φέτος.
Ο Αντώνης Ρέμος φέτος θα κάνει μια διαφορετική συνεργασία , όπως άλλοστε μας συνηθίζει , και φέτος τον χειμώνα θα είναι μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη!
Η άλλη κυρία
του the Voice , Δέσποινα Βανδή αφου μας εντυπωσίασε όλους πέρσυ στο παιχνίδι φέτος έχει σκοπό να επιστρέψει στις Αθηναϊκές πίστες και συγκεκριμένα στο Fever. Στο πλευρό της θα έχει τον Νίκο Οικονομόπουλο και μαζί τους θα βρίσκονται η Demy , οι Boy's and Noise και ο Mike.
Ένα πιο λαϊκό σχήμα είναι αυτό που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε στο Teatro ,με τον Γιώργο Μαζωνάκη , την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη.
Ο Βασιλής Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος μετά την επιτυχημένη εμφάνιση τους στην Θεσσαλονίκη φέτος τον χειμώνα θα βρίσκονται στο Έναστρον !
Ένα άλλο σχήμα που υπόσχεται πολλά είναι αυτό του Νίκου Βέρτη που θα έχει στο πλευρό του την εκρηκτική Ελένη Φουρεϊρα και τον Νίνο , στο Κέντρο Αθηνών.
Αυτά είναι μερικά απο τα σχήματα που έχουν κλείσει , υπάρχουν κι άλλα πολλά που ακόμη βρίσκονται σε συζητήσεις.... Άντε και καλή διασκέδαση!!!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα