Τι συμβαίνει με την εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΟΛΑ»;

15:33 6/10/2012 - Πηγή: TVNea
Πέρσι, τέτοια εποχή, όλοι στην ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «ΟΛΑ», δούλευαν πυρετωδώς για την πρεμιέρα, η οποία κατάφερνε κάθε χρονιά να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες όλων των καναλιών. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει φέτος.

Πηγή του Yupiii εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει, τη δεδομένη στιγμή, με την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη: «Οι μόνες από την ομάδα της εκπομπής που είναι “σίγουρες” είναι είναι η διευθύντρια παραγωγής και η αρχισυντάκτρια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Ένα σοβαρό θέμα που προκύπτει -και είναι
ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι προετοιμασίες της εκπομπής- είναι πως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής δημοσιογραφική ομάδα. Όσοι εργάζονταν πίσω από τις κάμερες και έφτιαχναν τα χιουμοριστικά video, ήταν παράλληλα και εργαζόμενοι στο ένθετο του “Πρώτου Θέματος”, “ΟΛΑ”, το οποίο δεν υπάρχει πια, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους με την τηλεοπτική εκπομπή να έχει -προς το παρόν τουλάχιστον- διακοπεί».

Επίσης, οι ιθύνοντες του σταθμού, που πιστεύουν πολύ στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ήθελαν το “ΟΛΑ” να προβάλλεται φέτος δύο φορές την εβδομάδα, ωστόσο η ίδια πηγή προσθέτει στο Yupiii: «Αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Όλα είναι υπό εξέταση», ενώ τονίζει πως «Η εκπομπή θα ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου - σίγουρα όχι νωρίτερα».

Όσο για το ποιους θα έχει στο πλευρό του μπροστά από τις κάμερες ο Θέμος Αναστασιάδης, η ίδια πηγή καταλήγει: «Ο Βαγγέλης Περρής φυσικά θα είναι και πάλι μαζί με τον Θέμο -άλλωστε, οι δυο τους είναι, εκτός από συνεργάτες, και φίλοι-, ενώ σε ό,τι αφορά την Έλενα Παπαβασιλείου, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα μέχρι αυτή τη στιγμή. Πρέπει να λυθούν πρώτα τα θέματα που αφορούν στη ροή της εκπομπής και μετά θα συζητηθούν και όλα τα άλλα». Εκτός πάντως από την Έλενα Παπαβασιλείου, δεν είναι απίθανο το «κορίτσι του Θέμου» να είναι και πάλι η Δέσποινα Καμπούρη η οποία, προς το παρόν, είναι εκτός τηλεοπτικού σκηνικού. Αυτή η πληροφορία, όμως, δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα