Τι έγινε στο 6ο Live του «Your Face Sounds Familiar»...

18:45 16/5/2016 - Πηγή: TVNea
Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ενσάρκωσαν με εκπληκτικό τρόπο αγαπημένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής και μοναδικές προσωπικότητες, εντυπωσιάζοντας με τις μεταμορφώσεις τους.

Το 6ο Live του «Your Face Sounds Familiar» αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του συνόλου του κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά μερίδια τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το σύνολο του κοινού παρέμεινε στον ΑΝΤ1 με ποσοστό 31,3% ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 το ποσοστό ανήλθε στο 31,4%. Το μεγαλύτερο
ποσοστό τηλεθέασης προήλθε από τις γυναίκες 15-24, οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 50,2%.

Το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο του κοινού με 29,8% και στο δυναμικό κοινό 15-44 κέρδισε προβάδισμα 22,2 μονάδων από το κανάλι που ακολουθεί. Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να εκτοξεύεται στις 39,6 μονάδες!

Το 6ο Live του «Your Face Sounds Familiar» έδωσε δυναμικό πάρων και στα Social Media. Έτσι την Κυριακή 15 Μαΐου ανακηρύχθηκε trending topic στο Twitter, με τα tweets να ξεπερνούν τα 7.900!

Απολαυστικές αλλά ιδιαίτερα απαιτητικές ήταν οι περισσότερες μεταμφιέσεις της βραδιάς με κάποιες να ξεχωρίζουν αποσπώντας πολύ καλές κριτικές. Ο Σταμάτης Γαρδέλης ως Julie Andrews ανέβηκε στη σκηνή και διασκέδασε την κριτική επιτροπή και το κοινό. Την Josephine Wendel την απολαύσαμε ως Ευριδίκη με μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ‘90. Ο Όθωνας Μεταξάς, ξεσήκωσε το κοινό ως Σάκης Ρουβάς. Ο Γιάννης Κρητικός μεταμφιέστηκε με επιτυχία στην τραγουδίστρια των Momo Chan & Pyramidos και έκανε το κοινό και τα μέλη της κριτικής επιτροπής να δακρύσουν από τα γέλια. Η Βαλέρια Κουρούπη μας ταξίδεψε στα 70’s ως Μαρίνα. Η Ματθίλδη Μαγγίρα κέρδισε τις εντυπώσεις ως TUS. Η Ελένη Καρακάση μεταμορφωμένη σε Meryl Streep ερμήνευσε με τον Αντώνη Καρυστινό, τον αγαπημένο πρωταγωνιστή της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1
Μπρούσκο, την επιτυχία «The winner takes it all». Ο Δήμος Μπέκε ως Ηλίας Ψινάκης, βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού εκτέλεσε μια εκπληκτική ερμηνεία. Ο Βαλάντης, με έντονα τα στοιχεία από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ενσάρκωσε με ιδιαίτερη επιτυχία το Γιώργο Ζαμπέτα ερμηνεύοντας το «Πού ‘σαι Θανάση». Η Αποστολία Ζώη έφερε εις πέρας μια δύσκολη μεταμφίεση ως Teresa Salgueiro και μας εξέπληξε με τις επιδόσεις της και τις φωνητικές της ικανότητες. Η Guest για το 6ο live ήταν η Μελίνα των Vegas, η οποία μεταμφιέστηκε με τεράστια επιτυχία σε Lady Gaga.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 6ο live, Δήμος Μπέκε, προσέφερε τα έσοδα στο «Ίδρυμα Αγία Σοφία» για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία.

Με ανεβασμένη διάθεση και περισσότερες εκπλήξεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 22 Μαΐου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά, με τους παίκτες να παρουσιάζονται ως:

1. ΟΘΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
2. ΒΑΛΑΝΤΗΣ – ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
3. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ – EROS RAMAZZOTTI
5. ΔΗΜΟΣ ΜΠΕΚΕ – BRUNO MARS
6. ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
7. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΗ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ
8. ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ – LUIS ARMSTRONG
9. ΖΟΖΕΦΙΝ – RIHANNA
10. ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ – ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
τι τηλεθέαση έκανε το 6ο live του yfsf
Τυχαία Θέματα