Τι δήλωσε η Αντιγόνη Ψυχράμη μετά την αποχώρησή τους απο το ΄΄Just the two of us΄΄

09:46 18/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έφυγαν από το «Just» στον ημιτελικό.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που φτάσαμε έως εδώ. Χάρηκα γι' αυτό το ταξίδι, κέρδισα εμπειρίες, φίλους και νιώθω πλήρης και πολύ καλά. Στόχος μου δεν ήταν ο τελικός αλλά να απολαύσω αυτή την εμπειρία και να πάρουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε κι εγώ κι ο Δημήτρης και νομίζω ότι το καταφέραμε» δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο και εξήγησε τον λόγο: «Όχι γιατί δεν το αξίζαμε αλλά, κυρίες, γιατί η τηλεόραση αλλά και το συγκεκριμένο
παιχνίδι, που δεν είναι ένα talent show, έχουν να κάνουν κυρίως με την αναγνωρισιμότητα που έχουν οι συμμετέχοντες και όχι απαραίτητα με το πόσο καλή φωνή διαθέτουν. Επειδή έχω ξαναζήσει μια παρόμοια ευκαιρία με το «Greek Idol» δεν μπορώ αν πω ότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα.
Για τον Δημήτρη, ας πούμε ήταν κάτι διαφορετικό, εγώ είχα την εμπειρία των lives. Μου δόθηκε, ωστόσο, η ευκαιρία να κάνω και πάλι πράγματα και να με ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Καλώς ή κακώς, ζούμε σε μια χώρα όπου πολλές φορές, στο δικό μας χώρο τουλάχιστον, η επαγγελματική σου επιτυχία εξαρτάται από το πόσες φορές εμφανίζεσαι στην τηλεόραση»

Gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα