Θεσσαλονίκη by night!!!

11:02 20/5/2014 - Πηγή: TVNea
Είσαι Θεσσαλονίκη;; μήπως θα πας σύντομα;; αφού κάνεις μια βόλτα στην νέα παραλία , φας μέχρι να σκάσεις ,μολις νυχτωσει σου εχουμε προτάσεις για να διασκεδασεις.
Νατάσα Θεοδωρίδου και Νινο σε περιμενουν Παρασκευη και Σαββατο στο astra live,
ωραιο λαϊκό προγραμμα απο τους δυο καλλιτεχνες σε ενα ωραιο, σχετικα μικρο για μπουζουκια χωρο ειναι μια πολυ καλη πρόταση για αυτους που αγαπάνε το ειδος!!
Απο την απεναντι όχθη Βασίλης Καρρας και Στελιος Ροκκος μολις ξεκίνησαν στο Fix, δυο διαφορετικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σε ενα πολυ ωραιο και καλοστημενο πρόγραμμα μονο για να περασεις καλα.
Αν πάλι δεν θελεις μπουζούκια σου έχουμε και θέατρο!
«Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη» , η κωμωδια των Ρηγά – Αποστολου πηρε παράταση στο Αριστοτέλειο Θεατρο και σε περιμένει να την απολαύσεις. Μια πολυ καλη και αστεια παρασταση με πολυ καλες ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικους ρόλους που αξίζει να την παρακολουθήσεις.
ΤΟ ΚΤΕΛ του Νικου Μουτσινα και της Τζενης Διαγούπη βρισκεται στην πολη καθε σαββατο και Κυριακή, μια παρα πολυ αστεια κωμωδια που πηγε παρα πολυ καλα στην Αθηνα τωρα ερχεται να κανεις τους Σαλονικιους και οχι μονο να γελασουν και να περασουν καλα.
Αυτα ειναι μονο λιγα απο οσα μπορεις να κανεις στην Θεσσαλονικη, καλη σου διασκεδαση!
Keywords
Τυχαία Θέματα