Θέμος:Ο Λάτσιος φέτος είναι μονίμως αξύριστος και με τη τσίμπλα στο μάτι,σαν Αλβανός υπουργός

17:01 28/4/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Θέμος Αναστασιάδης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το στούντιο της εκπομπής του «ΌΛΑ» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων, για το DTWS, τις φήμες που τον θέλουν του χρόνου να είναι κι εκείνος στην κριτική επιτροπή, την Ευγενία Μανωλίδου
αλλά και τη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Εδώ και χρόνια με παρακαλάνε να μπω στην κριτική επιτροπή, αλλά όπως βλέπεις για λόγους οικονομίας τελευταία βάζουν στελέχη του σταθμού. Ο Λάτσιος φέτος είναι μονίμως αξύριστος και με τη τσίμπλα στο μάτι, σαν Αλβανός υπουργός. Είναι στα κάτω του σε σχέση με πέρσι και νομίζω ότι σε αυτό φταίει η Ζέτα που το έχει ρίξει στο δούλεμα», είπε χαριτολογώντας ο Θέμος Αναστασιάδης....
Αμέσως μετά δήλωσε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί ποιός θα είναι ο τελικός νικητής από τους διαγωνιζομένους, αφού έχουν γίνει πολλές ανατροπές φέτος στις αποχωρήσεις, αλλά εκείνο που μπορεί να πει με βεβαιότητα είναι ότι νικητής θα βγει η κριτική επιτροπή.
Για την εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου ο παρουσιαστής είπε: «Πιστεύω ότι είναι καταλληλότερη η πρωινή ώρα για την εκπομπή της, παρά το βράδυ που ήταν έως τώρα».
Τέλος για τη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια (αφού ο Θέμος είχε φιλοξενήσει και τον Μιχάλη αλλά και τη Ζέτα) είπε: «Καλά έκαναν τα παιδιά και διαφύλαξαν τη σχέση τους στην αρχή, γιατί δέχθηκαν μεγάλη πίεση από παντού. Δε θέλουμε να τους ματιάσουμε, γιατί είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και είναι ό, τι καλύτερο τους έχει συμβεί κι εύχομαι να ολοκληρώσουν τη σχέση και να είναι πάντα ευτυχισμένοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα