Θέλουμε να τους βλέπουμε...λίγο παραπάνω

17:12 25/8/2011 - Πηγή: TVNea
Δεν είναι πρώτα 'βιολιά' της tv,αλλά μας κάνουν αυτό το....κάτι.Ποια πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης αξίζουν κάτι παραπάνω?Το δικό μας Τοp 5:
1.Δροσερή,όμορφη,καταρτισμένη,έμπειρη.Η Ντόρα Κουτροκόη έχει δυνατότητες να φθάσει ψηλά και ελπίζουμε οι επαίοντες να το καταλάβουν.Καλές οι κοννεδιασμένες ξανθές,αλλά υπάρχει και το μέτρο...
2.Δημήτρης Τάκης:O πλέον καλοντυμένος δημοσιογράφος της tv.Με....γραβάτες που τσακίζουν κόκκαλά,ο μετριοπαθής δημοσιογράφος αποτελεί όαση συμπάθειας μέσα στο δυναμικό του δελτίου του Mega.
3.Λυδία Παπαιωάννου:Exει
εκπομπή στο MTV,πάσο.
Ασχολείται με χίλιες δυο δραστηριότητες, δεκτό.Εμείς φανταζόμαστε τη συμπαθή Λυδία σε κάτι ουσιάστικότερο από θέση κριτή σε μεγάλο κανάλι.Δεν είναι απλά ένα ατακαδόρικο κορίτσι,διαθέτει εκλαικευμένη καλλιέργεια και χιούμορ.
4.Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος:Μετά από 10 (και βάλε) χρόνια στο πλευρό της Ελένης,δεν κάνει τηλεόραση μόνο για την...φιλία.Το μεροκάματό είναι-πολύ-καλό αλλά τέτοια τυπάκια ίσως μπορούν το κάτι παραπάνω.Αστρολόγοι και μάγειρες κάνουν solo εκπομπές,ο εξαιρετικός κριτικός δεν αξίζει μια εκπομπή κινηματογράφου?
5.Ισως αυτή η ευχή μας πραγματοποιηθεί.Last but not least,οι αχτύπητη Ελληνοφρένεια.Eνα team που έχει θέση σε ένα από τα μεγάλα κανάλια της χώρας,ξεφεύγοντας από σταθμούς με μονοψήφια ποσοστά.  
Keywords
Τυχαία Θέματα