Θα αντικαταστήσει οι Λαζάρου και Μαμαλάκης την ¨Προδοσία¨ στο Star?

17:15 27/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η ισχύς εν τη ενώσει… για μία εκπομπή με σκοπό να «μαγειρέψει» τηλεθεάσεις.
Και πώς να μην «μαγειρέψει» όταν στο… ψήσιμό της θα είναι για πρώτη φορά δύο από τους πιο έμπειρους και καταξιωμένους με τα της μαγειρικής! Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Ηλία Μαμαλάκη που χρόνια τώρα διαπρέπουν ο καθένας από τη δική του θέση στο χώρο της μαγειρικής!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο άντρες θα συνεργαστούν για πρώτη φορά τηλεοπτικά για να βγει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή μαγειρικής. Η εκπομπή αυτή… μαγειρεύεται εδώ και καιρό από τα στελέχη του STAR
και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πρόκειται άμεσα να ξεκινήσει γυρίσματα ώστε να βγει στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο.

Τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς σκοπεύουν μάλιστα η καινούργια εκπομπή μαγειρικής να μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο, πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο τους σίγουροι ότι ο Λαζάρου με τον Μαμαλάκη θα… ψήνουν τους τηλεθεατές για να τους παρακολουθούν και έτσι το δελτίο τους τα σαββατοκύριακα θα εισπράττει υψηλό lead in, κάτι που δεν γίνεται με την τούρκικη σειρά «Προδοσία» στο καθημερινό δελτίο τους.

newsit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα