Τέλος η Βέφα από το "SOS": Απίστευτη επίθεση Βέφας Αλεξιάδου στην Πάνια μέσω facebook! Αποκαλεί "τρελάδικο" την εκπομπή και ζητάει....

20:15 12/11/2013 - Πηγή: TVNea
Τι και αν νομίζαμε ότι τα βρήκανε οι δυό τους και θα συνεργαστούν κανονικά; Τι και αν η τηλεοπτική τους συνύπαρξη έφερε 30άρια στο "Ανντίτα SOS"; Η Βέφα Αλεξιάδου περνά στην αντεπίθεση! Μετά από αίτημα πολλών θαυμαστών της αποφάσισε να μην πάει στην Αννίτα ξανά. Μάλιστα, αφήνει αιχμές και για το επίπεδο της εκπομπής! Διαβάστε το κείμενο που ανέβασε στο facebook:

"ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.......Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ.ΜΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ Σ'ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟN AΓΑΠHTO ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ-ΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ."
Keywords
Αναζητήσεις
απίστευτη σως
Τυχαία Θέματα