Τατιάνα και Ζήνα απέναντι τη νέα σεζόν;

18:42 1/4/2018 - Πηγή: TVNea

Πρώτο το tvnea.com έβγαλε την αποκλειστική είδηση πως η Ζήνα Κουτσελίνη βρίσκεται σε επαφές με τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα με τον Θοδωρή Κυριακού, για να αναλάβει τα ηνία του ψυχαγωγικού ζωντανού προγράμματος στον ΑΝΤ1, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια σε πολλά κανάλια.

Το ρεπορτάζ ανέφερε επίσης πως απαίτηση
της Ζήνας για να συνεχιστεί οποιαδήποτε κουβέντα είναι και η μεταφορά της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο κανάλι του Αμαρουσίου, κάτι που δεν "ξένισε" καθόλου τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1, αφού είναι μία εκπομπή που καταφέρνει να σημειώνει πολύ ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, παρά τον υψηλό ανταγωνισμό.

Μάλιστα, η εκπομπή "Αποκαλυπτικά" και ο Μένιος Φουρθιώτης ανέφερε πως οι δικές του πληροφορίες θέλουν την πετυχημένη κοινωνική εκπομπή να μετακινείται στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, δηλαδή το 4-6. Με άλλα λόγια απέναντι από την αντίστοιχη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Έψιλον (αν συνεχίσει εκεί του χρόνου η Τατιάνα διότι ακούγονται πολλά).

Κάτι τέτοιο, βέβαια, προκαλεί εντυπώσεις, αφού για αυτή τη ζώνη προορίζεται η νέα εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη με τίτλο "Βρες το ταίρι σου". http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα