ΤΑΛΕΝΤΟ...3 φορές-Έρχονται οι ημιτελικοί!

16:35 8/12/2018 - Πηγή: TVNea
με καλεσμένους-έκπληξη

Την Κυριακή 9, τη Δευτέρα 10, και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, οι κριτές, Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Σάκης Τανιμανίδης ,και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός ,μας καλωσορίζουν στους ημιτελικούς του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Η σκηνή γεμίζει ταλαντούχους διαγωνιζομένους με απώτερο στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της εκπομπής. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου, και ο Σάκης Τανιμανίδης, για μία ακόμη φορά βλέπουν και κρίνουν τα 27 ταλέντα, που έχουν περάσει στους ημιτελικούς. Τέσσερα απ’ αυτά έχουν προκύψει από τα
auditions με τη διαδικασία του golden buzzer της κριτικής επιτροπής, και του παρουσιαστή, Γιώργου Λιανού. Τα άλλα 23 ταλέντα προκρίθηκαν μέσα από τη διαδικασία των judge cuts.

Σε κάθε ημιτελικό, θα δούμε 9 διαγωνιζομένους, που με τη νέα τους εμφάνιση προσπαθούν να συγκινήσουν, να ενθουσιάσουν, να εντυπωσιάσουν κριτική επιτροπή αλλά και τηλεθεατές και να περάσουν στον τελικό της εκπομπής. Στο τέλος του κάθε ημιτελικού, 4 ταλέντα παίρνουν το εισιτήριο για την τελευταία φάση: τρεις προκύπτουν μετά από ψηφοφορία των τηλεθεατών και ένα μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής. Κατά τη διάρκεια των ημιτελικών, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και special εμφανίσεις -εκτός συναγωνισμού- από καλεσμένους-έκπληξη.

Τρεις ημιτελικοί, από τους οποίους θα προκριθούν 9 ταλέντα για τον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

«Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - Ημιτελικοί Κυριακή 9, Δευτέρα 10, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα