Τα προβλήματα στο δελτίο του Mega,ο προβληματισμός για την Ελληνοφρένια και η επιστροφή του "Μένουμε Ελλάδα"!

19:15 12/1/2014 - Πηγή: TVNea
Τον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά και τον Πέτρο Μπούτο «δείχνουν» στο MEGA ως υπεύθυνους για την απώλεια της πρώτης θέσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Ο πρώτος, για πολλούς πλέον είναι η «φορετή» υποχρέωση που πρέπει να εμφανίζεται καθημερινά στο δελτίο για συγκεκριμένο χρόνο, ενώ η δημοτικότητά του (στις κρυφές έρευνες) βρίσκεται στα τάρταρα και ο δεύτερος, η αιτία που το MEGA έχει ξεμείνει
από lead in.
Από το στόχαστρο της κριτικής δεν απουσιάζουν όμως, ούτε ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος ούτε η παρουσιάστρια του δελτίου Όλγα Τρέμη. Ο πρώτος, έχει μια ευκαιρία εν όψει της πορείας προς τις ευρωεκλογές – εκμεταλλευόμενος την παράδοση του MEGA στην ενημέρωση – να γυρίσει το φύλλο υπέρ του, ενώ η δεύτερη, παίζει τα ρέστα της και μάλιστα χωρίς προοπτική. Αφού θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι διανύει την τελευταία της χρονιά στην παρουσίαση των ειδήσεων!
Περίπου στις 200.000 υπολογίζονται οι τηλεθεατές που έχουν απομακρυνθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το τελευταίο διάστημα, ενώ η διαφορά από το δελτίο του ΑΝΤ1 που προηγείται, παγιώνεται στις 7 μονάδες. Επιπλέον, τα στοιχεία που πρώτου 10ημέρου του νέου έτους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα χαθεί και ο Ιανουάριος για το δελτίο του μεγάλου καναλιού! Μοναδική ελπίδα, η αλλαγή του lead in στις 20 ή στις 28 τρέχοντος, με την πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς «Εκδίκηση»!
Άσχετο, αλλά μπορεί πολλοί να καταλογίζουν διάφορα στον νέο «διοικητή» του ΔΟΛ Παναγιώτη Κουβουτσάκη, από την έλευσή του όμως και μετά, ομαλοποιήθηκε η διαδικασία πληρωμών στο συγκρότημα που για μεγάλο διάστημα είχε ταραχθεί!
Προς ναυάγιο οδηγείται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ενδεχόμενο εξαγοράς τηλεοπτικού χρόνου από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου ο διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου, Κώστας Αρβανίτης μαζί με την Μαριλένα Κατσίμη να παρουσιάζουν τρίωρη πρωινή εκπομπή.
«Άλλο περιμέναμε και άλλο μας βγήκε» είναι η φράση που ακούγεται όλο και πιο συχνά στον ALPHA για την πορεία της «Ελληνοφρένειας». Η δυσαρέσκεια της διοίκησης του καναλιού εστιάζεται, τόσο στις χαμηλές τηλεθεάσεις όσο και στο τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Δύσκολα – λένε οι γνωρίζοντες, θα πάρει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.
Και να κλείσουμε λέγοντας ότι σύντομα θα επιστρέψουν μέσα από την συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης με την επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή τους «Μένουμε Ελλάδα», ο Γιώργος Αμυράς και η Ρένια Τσιτσιμπίκου.

enimerosi24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα