Τα πάντα για την πρεμιέρα του Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ!

16:34 20/10/2012 - Πηγή: TVNea
Με καλεσμένο τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, θα κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες του σταθμού φάνηκαν ικανοποιημένοι από την εικόνα και τις επιδόσεις του νεαρού δημοσιογράφου στο πλευρό της Εύας Αντωνοπούλου, ώστε του εμπιστεύτηκαν δικό του μεταμεσονύκτιο
talk-show.

Η εκπομπή θα φέρει τον τίτλο "Ευθέως" και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 00:15, αναλύοντας κοινωνικοπολιτικά ζητήματα που μας αφορούν, πάντοτε με κάποιον ειδήμονα καλεσμένο. Στην πρώτη εκπομπή, η βία και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής τίθενται επί τάπητος, στο πλατώ του talk-show.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ:

Το νέο talk show, της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Ευθέως» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυκτα.
Καλεσμένος στο στούντιο ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλάει για όλα τα τελευταία γεγονότα στα οποία πρωταγωνίστησαν στελέχη του κόμματος του και την εμπλοκή με την αστυνομία και τη δικαιοσύνη.
Η βία, η πολιτική, η ηθική, ο φασισμός και ο ναζισμός στην Ελλάδα της κρίσης.
Όλοι έχουν κάτι να πουν αρκεί να μιλήσουν... «Ευθέως».«Ευθέως», κάθε Τετάρτη 00.15 στο ΣΚΑΙ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10 Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ "TV NEA"!!!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα