Τα κτήρια της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ άλλαξαν ιδιοκτήτη...

20:03 30/10/2018 - Πηγή: TVNea

Η Grivalia είναι η νέα ιδιοκτήτρια των γραφείων που στέγαζαν την εφημερίδα, Ελευθεροτυπία ,στον Νέο Κόσμο, καθώς ανακοίνωσε την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία «VALUE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε». Η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο με την εκπλήρωση των προϋποθέσεων που ορίζονται στο ανωτέρω προσύμφωνο.

Σημειώνεται πως η Value Τουριστική Α.Ε. πλειοδότησε
στη δημόσια διαδικασία εκποίησης του αυτοτελούς κτηρίου γραφείων, συνολικής επιφάνειας 14.427 τ.μ., στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Μίνωος στο Νέο Κόσμο το οποίο ανήκε στην εταιρεία ,«Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», μέχρι την πτώχευσή της. Το τίμημα που προσφέρθηκε ανήλθε σε 10,89 εκ. ευρώ.

Η Value Τουριστική Α.Ε. θα αποτελέσει κοινοπραξία (jointventure) με τη συμμετοχή της Grivalia στο μετοχικό της κεφάλαιο με σκοπό την ανακαίνιση του υφιστάμενου κτηρίου και την αναβάθμιση του σε σύγχρονο επαγγελματικό ακίνητο. Η υπογραφή του σχετικού συμβολαίου μεταβίβασης του ακινήτου θα λάβει χώρα κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικαστικών ενεργειών που προβλέπονται από το νόμο.

News247http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα