Τα κατάφερε ο ΑΝΤ1!

00:33 10/11/2018 - Πηγή: TVNea

Μπορεί στο κανάλι του Αμαρουσίου να «δανείζονται» τους... celebrities από το Survivor αλλά τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση... πρωτοτυπούν. Και μάλιστα σε ένα αποδεδειγμένα σε πολλές χώρες καλό τηλεοπτικό προϊόν.

Εκτός από το ριάλιτι επιβίωσης τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει τη φετινή σεζόν να ποντάρουν και στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας. Και μπορεί να μην τους βγήκαν… όλες οι σειρές όπως θα έπρεπε αλλά τουλάχιστον κάποιες έκαναν
τους τηλεθεατές να… επιστρέφουν στη συχνότητα του σταθμού για να τις παρακολουθήσουν. Όπως για παράδειγμα η σειρά μυστηρίου «Η επιστροφή» που όχι μόνο τους βγήκε αλλά θα… βγάλουν και καινούργιες ιδέες. Τι εννοώ; Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit η σειρά «Η επιστροφή» βασίζεται στη σειρά «El Regreso de Lucas» (μετ: η Εξαφάνιση του Λούκας») που «γεννήθηκε» στην Αργεντινή αλλά έχει διασκευαστεί σε πολλές ακόμα χώρες, όπως στην Ελλάδα.

Η πρωτότυπη σειρά ολοκληρώνεται σε έναν κύκλο αλλά βλέποντας στον ΑΝΤ1 ότι έχει κερδίσει τους Έλληνες τηλεθεατές έκαναν επαφές με την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματά της ανά τον κόσμο και ζήτησαν… παράταση «ζωής», προτείνοντας μάλιστα και ιδέες για την ανάπτυξη της ιστορίας. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μου η ξένη εταιρεία ικανοποιήθηκε από τις ιδέες και την ανάπτυξη της ιστορίας και έτσι έδωσε το «πράσινο φως» για να συνεχίσει η «Επιστροφή» αλά ελληνικά. Έτσι ενώ η σειρά μυστηρίου θα έριχνε τίτλους τέλους λίγο πριν το τέλος της χρονιάς θα συνεχίσει όλη τη σεζόν με πρωτότυπο σενάριο. Να θυμίσω ότι το ίδιο είχε κάνει ο ΑΝΤ1 και με την κωμική σειρά «Συμμαθητές» που η πρωτότυπη σειρά είχε ολοκληρωθεί αλλά στη χώρα μας δημιουργήθηκε νέος κύκλος επεισοδίων. Έτσι και τώρα λοιπόν η συγγραφική ομάδα από τους Μελίνα Τσαμπάνη, Νίκο Παπαδόπουλο, Νίκο Σταθόπουλο, Βίκυ Κουκούτση, Θωμά Τσαμπάνη θα δημιουργήσουν νέο κύκλο επεισοδίων με σκοπό η «Επιστροφή» να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και τον καινούργιο χρόνο, με το κανάλι του Αμαρουσίου να ποντάρει στη μυθοπλασία μπας και επιστρέψουν κάποιοι από τους τηλεθεατές που έχει χάσει…!

Για την ιστορία να αναφέρω ότι η «Επιστροφή» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη, Σπύρου Μιχαλόπουλου, Αντώνη Σωτηρόπουλου προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 20:45 και πρωταγωνιστούν οι:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Λεωνίδας Κακούρης, Φωτεινή Τσακίρη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Γιώργος Κοσκορέλλος, Ευγενία Ξυγκόρου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μιχάλης Συριόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Κωνσταντίνος Μάνος, Μαίρη Μαυρομάτη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαριέλα Δουμπού, Χρήστος Ζαχαριάδης, Αντριάννα Αντρέοβιτς, Χρήστος Αυλωνίτης, Κατερίνα Ταραμπάνκο, Βίκτωρας Πέτσας, Κων/νος Τσακίρογλου, Δημήτρης Φριτζελάς, ο Γιώργος Σουξές, η Ντίνα Μιχαηλίδου, ο Βασίλης Μίχας στο ρόλο του Μάνου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο ρόλο του Νικήτα.

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

*Να θυμίσουμε πως για την απόφαση του Κυριακού να γίνει...ελληνική η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, πρώτο σας ενημέρωσε το Τηλεκοντρόλ.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα