Τα Καλλιστεία επιστρέφουν απόψε με δύο πολυσυζητημένες συμμετοχές του "Next Top Model"!

17:44 30/9/2018 - Πηγή: TVNea

O Διαγωνισμός Ομορφιάς Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια.

Έτσι, ανοίγεται ξανά ο δρόμος στις Ελληνίδες καλλονές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και όχι μόνο.

Ο διαγωνισμός-θεσμός επιστρέφει απόψε στις 21:00, ζωντανά στο
Gazi Live, ενώ η τηλεοπτική μετάδοσή του θα γίνει για πρώτη φορά από το Makedonia TV!
Παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Νικολέττα Ράλλη.

Ανάμεσα στις 18 φιναλίστ (που επιλέχθηκαν μέσα από 200 συνολικά αιτήσεις και δύο προκριματικές φάσεις) βρίσκονται και δύο κορίτσια που συζητήθηκαν πολύ όταν απορρίφθηκαν από το Next Top Model, που επέστρεψε κι αυτό φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Star. Η Ιωάννα Μπέλλα (σ.σ. κόρη μεγαλοκρεατέμπορα της Βόρειας Ελλάδας, με μια ιδιαίτερη ιστορία καθώς για ένα διάστημα είχε μείνει σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από αθλητικό τραυματισμό) εντυπωσίασε το κοινό του NTM, όμως οι κριτές του ριάλιτι τη βρήκαν υπερβολικά «πειραγμένη» για να την περάσουν στην επόμενη φάση (παρόλο που ήδη έχει αναδειχτεί σε μικρότερης κλίμακας διαγωνισμούς μοντέλων), με την Ιωάννα να βάζει τα κλάματα on camera, ανεβάζοντας τις θεαματικότητες.

Όσο για την Ηρώ Δημητροπούλου που βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες για τον τίτλο της Μις Γιανγκ, πρόκειται για τη 18χρονη που έγινε πρώτο θέμα στα blogs όταν ο κριτής του NTΜ, φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός επέπληξε με σκληρό τρόπο για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Το tvnea.com σας θυμίζει τα δύο πολυσυζητημένα κορίτσια του "Next Top Model":

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα