Τα ατζούρια της Δέσποινας Βανδή!!!

12:45 31/7/2015 - Πηγή: TVNea
Μία φωτογραφία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και θα ήταν αδύνατον να μην την σχολιάσουμε, δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή, η οποία αυτόν τον καιρό συνδυάζει διακοπές με δουλειά, δηλαδή ξεκούραση με συναυλίες. Η αγαπημένη coach του λατρεμένου The Voice, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter την φωτογραφία που βλέπετε γράφοντας ''Ευλογημένο ελληνικό καλοκαίρι!'' και μας έκανε να σκεφτούμε
ότι η Ελλάδα, η χώρα-cart postal, δεν βλέπεται μόνο, τρώγεται κιόλας!

Στη φωτογραφία βλέπουμε ντομάτες και τρυφερά ατζούρια, που φαίνονται σαν να τα μάζεψε κάποιος απ' τον κήπο! Για όσους δεν τα γνωρίζετε λοιπόν, αυτά είναι τα ατζούρια, τα οποία μοιάζουν με κολοκυθάκια, αλλά έχουν τη γεύση των αγγουριών, εξ ου και η ονομασία. Είναι γνωστά περισσότερο στη νότια Ελλάδα, γιατί εκεί ευδοκιμούν λόγω κλίματος, αφού η καλλιέργειά τους χρειάζεται ζεστό κλίμα για να γίνει. Η γεύση τους είναι υπέροχη, αφού είναι πιο γλυκά από τα αγγούρια! Αν τα δείτε στη λαϊκή, ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ!

Συχνά η Δέσποινα Βανδή δημοσιεύει φωτογραφίες για την Ελλάδα, τόσο για τις ομορφιές της, όσο και για τις ''ευλογίες'' της. Δείχνει ότι έχει ένα δυνατό ''δέσιμο'' με τη γη, όπως και όλοι οι Πόντιοι, ένα πράγμα σαν τους Ινδιάνους ας πούμε!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα