Τα αστέρια στα «Αστέρια»

12:01 22/9/2011 - Πηγή: TVNea

Πρεμιέρα στα «Αστέρια» Γλυφάδας έχουν την Παρασκευή ο Στέλιος Ρόκκος και ο Δήμος Αναστασιάδης. Πρόκειται για ένα σχήμα, το οποίο αναμένεται να ταράξει τη ροκ σκηνή και να γεμίσει με φως και μουσική τα βράδια της Αθήνας. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 23:00 το βράδυ.
Με ιδιαίτερη διάθεση και δυνατή μουσική, οι δύο καλλιτέχνες δουλεύουν σκληρά και προετοιμάζονται, ώστε
το κοινό να απολαύσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να περάσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στα «Αστέρια» παρέα με… τα δύο αστέρια!

Η μεστή φωνή του Στέλιου και ο ευγενικός δυναμισμός του Δήμου δημιουργούν ένα
υπέροχο σχήμα στη σκηνή, με γνωστά τραγούδια που ο κόσμος αγαπάει πολύ και περιμένει να ακούσει. Η ενέργεια και η αύρα των δύο καλλιτεχνών επάνω στη σκηνή είναι μοναδική, ενώ έχει γίνει ιδιαίτερη και προσεκτική επιλογή των τραγουδιών, ώστε να υπάρχει εναλλαγή στην ένταση και το πρόγραμμα να προσφέρει… το κάτι παραπάνω!
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το νέο αυτό σχήμα, καθώς ο κόσμος πιστεύει πως αποτελεί ένα μοναδικό blend χρώματος, έντασης, μουσικής και υπέροχων φωνών και ανυπομονεί να ξεκινήσει.
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία, αν και την έχουν σίγουρη, καθώς το δέσιμο των δυο καλλιτεχνών είναι απλά μοναδικό και καλύπτει όλες τις προσδοκίες του κοινού!

πηγή:now24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα