Τα απίστευτα σχόλια των πρωινών και η επιβεβαίωση του Νίκου Γεωργιάδη για την αποχώρηση Αρβανίτη!

18:31 15/5/2014 - Πηγή: TVNea
Χαμός επικρατεί παντού με την αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη και φυσικά τους λόγους αυτής.Στο ¨Πρωινό Μου¨ o Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του «Πρωινό Mou» σχολίασαν την αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη από το Just The Two Of Us!

«Οκ, γνωρίζουμε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πως πρέπει να ταξιδέψει μέχρι την Σύρο, αλλά γιατί έφυγε πατείς με πατώ σε εχθές; Αισθάνθηκε δηλαδή ότι δεν θέλει να καθίσει και παρέδωσε σκυτάλη μια εβδομάδα νωρίτερα. Εγώ όλο αυτό το κολλάω, μήπως έχει υπάρξει κάποιο θέμα με τις δηλώσεις του για την Ζέτα Μακρυπούλια... Λέω εγώ. Δηλαδή αν έβγαινε ο Μήτσος (δηλαδή Ουγγαρέζος) και έλεγε ότι δεν είμαι καλός παρουσιαστής θα έφευγα. Θα είχα φύγει» είπε ο παρουσιαστής!
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Αν ήταν η Ζέτα να δημιουργήσει ένταση θα δημιουργούσε για άλλα θέματα όχι γι' αυτό»

To Πρωινό σχολίασε την αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη από το Just The Two Of Us!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Παιδιά αυτά δεν ισχύουν, είναι μπαρμπούτσαλα. Τον διώξανε για άλλο λόγο. Ή δεν τους άρεσε ή δεν του άρεσε, αυτό έγινε. Είναι προφανές, είναι κοροϊδία αυτό». Και τόνισε:: «Ψάξτε τις πτήσεις για Σύρο. Θέλετε να μου πείτε πως έφυγε χτες και δεν μπορούσε να κάτσει μέχρι το τέλος; Τόσο δούλεμα πια; Πάρτε Πειραιά, είχε καράβι χτες;»
Η δε Ελεάνα Τριφύδου δεν δίστασε να πει: «Ο Αρβανίτης πρέπει να παραδεχτεί ότι η Ζέτα είναι πολύ καλή ηθοποιός! Τόσο ψέμα»! Και στη συνέχεια το Πρωινό έκανε ρεπορτάζ τι ώρα είχε πτήση αλλά τι ώρα έφυγε το τελευταίο πλοίο και αποκάλυψαν πως ο σκηνοθέτης δεν έχει φύγει ακόμα για Σύρο!
«Τέτοια κοροϊδία! Τα ξεσκεπάσαμε όλα» κατέληξε ο Λιάγκας!

Το επιβεβαίωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης με το κείμενου που ανέβασε στο entertv.gr:

Μας το έλεγε όλο το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική η Χριστίνα Πολίτη ότι αυτή θα ήταν η τελευταία της Τετάρτη στο Just, αφού πλέον ήταν η μοναδική "ερασιτέχνιδα" στο παιχνίδι και επιπλέον είχε κουραστεί. Πιο όμορφες από κάθε άλλη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ρούλα Κορομηλά, λίγο άτονος ο Κρατερός Κατσούλης- του δίνουμε ελαφρυντικά λόγω παρθενικής εμφάνισης, πιο εύθυμες νότες ο Ουγγαρέζος και ο Σεφερλής.

Πολύ σωστά πάντως τα είπε και ο φίλος μας ο Λιάγκας το πρωί για την αποχώρηση του Δημήτρη Αρβανίτη αφού κάναμε και εμείς τη μικρή μας έρευνα: Τα γυρίσματα για το νέο του σήριαλ στη Σύρο δεν θα ξεκινήσουν άμεσα αφού δεν έχει κλείσει ακόμα το καστ (το μόνο σίγουρο όνομα που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτό της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, καθώς η συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια έχει και συμβόλαιο με το κανάλι). Για την ακρίβεια, ο Αρβανίτης θα ταξιδέψει στη Σύρο με την ομάδα του αλλά μόνο για ρεπεράζ- αυτό σημαίνει ότι θα επιλέξουν τα μέρη που θα γίνουν -κάποια στιγμή- τα γυρίσματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα