ΤVNEA-11 χρόνια: Τα ευχαριστώ και το πάθος που μας ενώνει...

13:37 1/12/2019 - Πηγή: TVNea

Σαν σήμερα, πριν από 11 χρόνια, το tvnea.com για πρώτη φορά εξέπεμψε στον διαδικτυακό τύπο. Είναι το μακροβιότερο μιντιακό site και τίποτα δεν δείχνει ότι θα σταματήσει την πορεία του, καθώς όλα μαρτυρούν πως αυτό το πολύ ιδιαίτερο που συμβαίνει εδώ θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα...

Προσωπικά, βρίσκομαι στο tvnea.com από τον Ιούνιο του 2011, δηλαδή 8,5 ολόκληρα χρόνια. Δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ, μιας και οι αναμνήσεις
είναι πάρα πολλές. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος μένουν οι ανθρώπινες σχέσεις, οι οποίες μέσα στα χρόνια «χτίζονται» και γίνονται όλο και πιο δυνατές. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ψυχή του site Γιώργο Πασχαλίδη, όχι τόσο για τη συνεργασία μας στο tvnea, αλλά κυρίως για τις άπειρες ώρες συζήτησης επί προσωπικών θεμάτων.

Ακόμη, θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης (παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, στελέχη) που πάντα είναι εκεί για να βοηθήσουν στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας μας πράγματα.

Μα πάνω από όλα, το ευχαριστώ πηγαίνει σε όλους εσάς, τους φανατικούς αναγνώστες. Είναι μεγάλη ευτυχία για εμάς να βλέπουμε τεράστια απήχηση στα κείμενα μας, όχι για να καλύψουμε κάποια ματαιοδοξία, αλλά κυρίως γιατί έτσι μας δείχνετε ότι σας κρατάμε όμορφη συντροφιά. Τα μιντιακά θέματα είναι εθισμός και το tvnea απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε αυτούς που λατρεύουν να διαβάζουν για την τηλεόραση. Αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα συνεχίσει να μας ενώνει όσο καμία από τις δύο πλευρές δεν χάνει αυτό το πάθος της.

Χρόνια πολλά TVNEA για τα 11 σου χρόνια...Συνεχίζουμε δυνατά!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα