Σύντομα η «μάχη» των δελτίων MEGA – STAR θα εξελιχθεί σε «μάχη» Πρετεντέρη – Χατζηνικολάου

11:00 10/9/2013 - Πηγή: TVNea
Μία εβδομάδα απομένει μέχρι την πρεμιέρα του νέου ενημερωτικού δελτίου ειδήσεων του STAR και το ενδιαφέρον των περισσοτέρων εστιάζεται στις κινήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου. Κατά κοινή ομολογία ο τελευταίος είναι και το ισχυρό χαρτί του καναλιού στην προσπάθεια να αλλάξει το προφίλ του και να διεκδικήσει μια θέση στην τριάδα των δελτίων ειδήσεων. Ως εκ τούτου η συχνότητα των εμφανίσεων του Νίκου Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του STAR σε ρόλο σχολιαστή, αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς και
το αποτέλεσμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η παρουσία του εκδότη της «Real News» στο δελτίο του STAR θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος για τα υπόλοιπα δελτία ειδήσεων και πολύ σύντομα – ίσως και εντός του πρώτου 15νθημέρου – θα δείξει τον «αδύναμο» κρίκο, δηλαδή, αυτόν που θα καταγράψει τις μεγαλύτερες απώλειες, για να τις καρπωθεί το κανάλι της Κηφισιάς.

Δεδομένου όμως ότι το νέο δελτίο ειδήσεων του STAR έχει «αντιγράψει» τη συνταγή του MEGA, αυτόματα καθίσταται και ο βασικός του αντίπαλος. Για αυτό και αρκετοί ισχυρίζονται ότι πολύ σύντομα η «μάχη» μεταξύ των δυο δελτίων, θα προσωποποιηθεί ή αν προτιμάτε θα εξελιχθεί σε «μάχη» μεταξύ, του Γιάννη Πρετεντέρη και του Νίκου Χατζηνικολάου. Πρόκειται για δυο πολύ δυνατές τηλεοπτικές προσωπικότητες που έχουν φανατικούς φίλους και φανατικούς «εχθρούς»! Τηλεθεατές που τους ακολουθούν, είτε επειδή τους συμπαθούν και τους πιστεύουν είτε επειδή αγαπούν να τους μισούν! Είναι δυο ονόματα που βασίζονται τα δελτία τους για να προσελκύσουν τηλεθεατές.

Πηγή: enimerosi24
Keywords
Τυχαία Θέματα