Συνεχίζεται η σύγχυση στο δελτίο του ΑΝΤ1

18:28 4/7/2018 - Πηγή: TVNea

Η είδηση από την άφιξη Τσιακανίκα στον ΑΝΤ1 και από τις δυο πρώτες ημέρες στο πόστο του διευθυντή ειδήσεων δεν είναι η ένταση που έχει προκληθεί κατά τη διάρκεια του δελτίου, όπως μας μεταφέρουν πηγές από το κανάλι… Αλλά ότι θα περίμενε κανείς να σταματήσει τουλάχιστον το «vertigo» που έχουν πάθει οι τηλεθεατές! Και εξηγούμαστε, σχεδόν όλο το χρόνο το δελτίο, άλλοτε εμφανίζεται πολιτικό και άλλοτε κοινωνικό-αστυνομικό! Το αποτέλεσμα είναι οι τηλεθεατές
κάθε φορά που γυρίζουν το κουμπί τους στον ΑΝΤ1 να μην ξέρουν τι θα δουν! Θα δουν πολιτικό δελτίο ή αστυνομικό;

Η πρεμιέρα Τσιακανίκα τη Δευτέρα έδειξε ότι το δελτίο θα προτάξει την πολιτική θεματολογία! Προφανώς όμως τα νούμερα της πρώτης ημέρας, ανάγκασαν το επιτελείο των ειδήσεων εχθές Τριτη να βγάλει ενα δελτίο με αστυνομικά και κοινωνικά θέματα, χώνοντας και μια συνέντευξη Καμμένου!
Εξαιρώντας το γεγονός ότι η συνέντευξη ήταν επιτυχία… Η σύγχυση για τους τηλεθεατές παραμένει! Και θα συνεχίσει αν δεν αποφασίσουν τι δελτίο θέλουν! Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, πρέπει να το στηρίξουν κιόλας! Δηλαδή να επιμείνουν στην πρόταση τους και όχι να άγονται και να φέρονται ανάλογα τα νούμερα!

enimerosi24.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα