Συνεχίζει τις κόντρες του με Βισκαδουράκη και Περρή - Έλεος!

16:30 19/11/2014 - Πηγή: TVNea

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και στη συνάδελφο Ευθημία Δήμου, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και σίγουρα οι δηλώσεις του θα συζητηθούν, θα σχολιαστούν και θα κάνουν το γύρο του διαδικτύου... και όχι μόνο. Και αυτό γιατί ο -κατα τ' άλλα συμπαθητικός- παρουσιαστής έριξε "λάδι στη φωτιά" απαντώντας στη δημοσιογράφο για την κόντρα του με τον Βαγγέλη Περρή και τον Θανάση Βισκαδουράκη.
«Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που δεν με ενδιαφέρουν πια στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και όταν ερωτήθηκε αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου, είπε: «Τον
Θέμο Αναστασιάδη τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Θα ήθελα να πάω στον Θέμο, να μιλήσω με τον Θέμο και τη Δούκισσα. Με τον Βαγγέλη Περρή δεν θα ήθελα».
Φυσικά η δημοσιογράφος, αφού τον βρήκε σε τέτοια "καλή" διάθεση... τον ρώτησε και για τη σχέση που δεν έχει πια με τον άλλοτε φίλο του Θανάση Βισκαδουράκη. Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν σκληρή: «Δεν με ενδιαφέρει πλέον σαν προσωπικότητα και ούτε σαν άνθρωπος, οπότε δεν ασχολούμαι μαζί του. Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που δεν με ενδιαφέρουν πια στη ζωή μου. Σέβομαι όλες τις στιγμές, κρατάω τα καλύτερα, συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ».
Είναι σίγουρο ότι έχει πρόβλημα με τον Βαγγέλη Περρή και τον Θανάση Βισκαδουράκη, όμως δεν θα ήταν καλύτερο να λύσει τις διαφορές μαζί τους ή να μην ξαναμιλήσει γι΄αυτούς... παρά να δίνει "τροφή" στις κόντρες του. Ποιος είναι ο λόγος που τις συντηρεί; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι "φάουλ" του παρουσιαστή!
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα