Συνεχίζει η αβεβαιότητα για το «House MD»

17:47 20/4/2011 - Πηγή: TVNea
Δεν τα βρίσκουν με τίποτα στα λεφτά. Ο λόγος για την σειρά «House MD». Οι παραγωγοί οδηγούν στα άκρα την διαφωνία και θέλουν τώρα να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και με άλλα τηλεοπτικά δίκτυα.
 Όπως γράψαμε και σε παλιότερη έκδοση του Φράηντεϊζ, η εταιρία παραγωγής UMS επιθυμεί από το FOX να ανανεώσει την σειρά για άλλα δύο χρόνια, να καλύψει τα έξοδα και να πληρώσει ένα είδος πριμ (αύξηση στο μπάτζετ της σειράς κατά 20%).  Το δίκτυο FOX ήθελε να διατηρήσει την σειρά για έναν μόνο χρόνο
και να δώσει μόνο ένα πριμ της τάξης του 5% κι αυτό μόνο σε περίπτωση που επιτευχθούν συγκεκριμένα ποσοστά τηλεθέασης.
Σύμφωνα με γνωστά αμερικανικά περιοδικά το δίκτυο FOX συμφώνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας να δώσει τόπο στην οργή και να παρατείνει την σειρά για άλλα δύο χρόνια, μόνο που αυτή την φορά δεν θέλει να πληρώσει πριμ (ούτε 20% που ζητά η παραγωγή, ούτε τα αρχικά 5%). Αυτό βέβαια δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνους τους παραγωγούς που δεν διστάζουν να αποκαλύψουν πως «υπάρχουν δίκτυα που θα μας ήθελαν για τρία χρόνια και μας πληρώνουν και όσα ζητάμε».
Εκπρόσωποι του FOX τώρα, θέλουν να σκεφτούν και θα αποφασίσουν λίγο πριν την επίσημη εβδομάδα των Upfronts στις 16 Μάιου.
Η σειρά House μεταδίδεται και στην Ελλάδα ως Ιατρικές Υποθέσεις στην ελεύθερη τηλεόραση από το Star και στην συνδρομητική μέσω Universal Channel (Conn-X, OTE)
Keywords
Τυχαία Θέματα