Στο τρίτο επεισόδιο του Botrini’s Project

08:45 13/4/2011 - Πηγή: TVNea
Στο τρίτο επεισόδιο του Botrini’s Project θα παρακολουθήσουμε την εκπαίδευση και την πρόοδο των 12 νέων που θα στελεχώσουν το καινούργιο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.Παράλληλα, θα δούμε τις πρώτες εργασίες στο χώρο που θα στεγάσει το φιλόδοξο αλλά και ριψοκίνδυνο επιχειρηματικό εγχείρημα του πολυβραβευμένου σεφ.Η εκπαίδευση των 12 νέων προχωράει με εντατικούς ρυθμούς. Τα μαθήματα είναι καθημερινά και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν συνεχώς.
Τα πρώτα σημάδια κούρασης δεν αργούν να φανούν και κάποιοι από τους εκπαιδευόμενους
αρχίζουν τις απουσίες.Οι καθηγητές βλέποντας τον ενθουσιασμό κάποιων να δίνει τη θέση του στην αδιαφορία αποφασίζουν να τους μιλήσουν ώστε να τους επαναφέρουν στον αρχικό τους στόχο. Καθώς οι 12 νέοι συμπληρώνουν τρεις εβδομάδες συνεχόμενων θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων, το πρώτο διαγώνισμα εφ' όλης της ύλης έρχεται για να ελέγξει την πορεία τους. Δυστυχώς όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά και κάποιοι από τους εκπαιδευόμενους λυγίζουν στην πρώτη πίεση....
Ο Έκτορας Μποτρίνι συναντά τους καθηγητές της σχολής για να τον ενημερώσουν για την πρόοδο των εκπαιδευομένων. Τα νέα που ακούει τον απογοητεύουν. Η πρόοδος των παιδιών δεν είναι η αναμενόμενη, έτσι ο σεφ αποφασίζει να κάνει μία κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον καθένα.
Ο Έκτορας γευματίζει με τους εκπαιδευόμενους και τους αποκαλύπτει ότι από τους 12 μόνο όσοι αξίζουν πραγματικά θα εργαστούν στο εστιατόριό του!

Στη συνέχεια πραγματοποιείται το πρώτο μάθημα του Έκτορα Μποτρίνι με τους εκπαιδευόμενους. Οι 12 μαθαίνουν τη διαδικασία παραγωγής του ψωμιού.
Το μάθημα όμως γίνεται κάτω από ιδιαιτέρως φορτισμένη ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά κάποιων κάνει τον σεφ να χάσει την υπομονή του.

Παράλληλα, ξεκινούν οι πρώτες εργασίες στον χώρο που θα δημιουργηθεί το νέο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.
Ο σεφ περνάει πολλές ώρες εκεί και επιβλέπει προσωπικά ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια.
Ο Έκτορας είναι πολύ ενθουσιασμένος που το όνειρό του ξεκινά επιτέλους να γίνεται πραγματικότητα!
Μια απρόβλεπτη όμως νεροποντή φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα του συγκεκριμένου χώρου που η επίλυσή τους κοστίζει σε χρήμα και χρόνο.

Ένα καινούργιο εστιατόριο που διεκδικεί μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.
Δώδεκα άνθρωποι που ξεκινούν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή.
Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Έκτορας Μποτρίνι, που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα.
Botrini’s Project, μια ξεχωριστή εκπομπή, έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 21:00
Keywords
Τυχαία Θέματα