Στο πλατό για το πρώτο γύρισμα παρουσία του Ποφάντη-Δείτε φωτογραφία...

23:53 19/11/2018 - Πηγή: TVNea

Ο Γρηγόρης επιστρέφει στον αέρα του ΑΝΤ1 για φέτος με το αγαπημένο του "The 2night Show" και το πρώτο γύρισμα γίνεται αυτή την ώρα στο στούντιο Κάππα, παρουσία του διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη (όχι δεν δήλωσε παραίτηση ο άνθρωπος, αλλά είναι πάνω, καταπάνω στα projects του σταθμού του).

Ο "Άρνι" ντυμένος black tie, υποδέχθηκε όχι έναν αλλά δύο καλεσμένους. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Πάνος Μουζουράκης θα είναι
οι καλεσμένοι των δύο πρώτων εκπομπών, στις 26 και 27 Νοεμβρίου. Και μπορεί να συνηθίσαμε το late night του Γρηγόρη να βγαίνει μετά τα μεσάνυχτα (μια εποχή έβγαινε και μία παρά το βράδυ) , η νέα ώρα όμως είναι 22.45, κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Prime time δηλαδή, όχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά. Πρόκειται για μια κίνηση- ματ του σταθμού, ώστε να τονώσει τα νούμερα στο "prime time", αλλά και να παρέχει στους χορηγούς του την ώρα που θέλουν να επενδύσουν, αφού θυμάστε ότι ο "επίσημος" λόγος για το κόψιμο του late night του Γιώργου Λιάγκα, που πήγαινε καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ήταν ότι οι χορηγοί δεν πληρώνουν για εκπομπές μετά τα μεσάνυχτα.

gossip-tv/ Στέφανος Κωνσταντινίδηςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα