Στο πέμπτο επεισόδιο του Botrini’s Project

11:26 27/4/2011 - Πηγή: TVNea
Στο πέμπτο επεισόδιο του Botrini’s Project θα παρακολουθήσουμε την πορεία της εκπαίδευσης των 12 νέων που θα στελεχώσουν το καινούργιο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.Η εξεταστική συνεχίζεται και οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει αυτή τη φορά να αποδείξουν έμπρακτα τις γνώσεις τους:Από τα θρανία περνούν στα εργαστήρια και από τη θεωρία στην πράξη!
Η πίεση της διαδικασίας οδηγεί κάποιους σε σπασμωδικές κινήσεις και κινήσεις απογοητεύσεις. Τα αποτελέσματα των γραπτών και πρακτικών εξετάσεων προβληματίζουν τον Έκτορα Μποτρίνι και τον αναγκάζουν να πάρει αποφάσεις οι οποίες θα φέρουν
ανακατατάξεις στην ομάδα. Τα συναισθήματα είναι έντονα και η ατμόσφαιρα ιδιαιτέρως φορτισμένη.Γρήγορα όμως όλα αλλάζουν και η ένταση δίνει τη θέση της στον ενθουσιασμό καθώς ο σεφ επιφυλάσσει μια έκπληξη στους εκπαιδευόμενους. Μια εκδρομή που θα τους φέρει πιο κοντά συνδυάζοντας την επιμόρφωση της ομάδας με την ψυχαγωγία.Ο αυθορμητισμός, τα γέλια, οι έρωτες αλλά και η αγωνία για το μέλλον ξεδιπλώνονται σε ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Ένα καινούργιο εστιατόριο που διεκδικεί μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.Δώδεκα άνθρωποι που ξεκινούν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή.Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Έκτορας Μποτρίνι, που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα.Botrini’s Project, μια ξεχωριστή εκπομπή, έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 21:00.


Keywords
Τυχαία Θέματα