Στο όγδοο επεισόδιο του Botrini’s Project

09:26 18/5/2011 - Πηγή: TVNea
Στο όγδοο επεισόδιο του Botrini’s Project οι εκπαιδευόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με νέες δυσκολίες.Το άγχος είναι και πάλι καταλυτικός παράγοντας καθώς θα πρέπει όλοι να αποδείξουν στην πράξη τις γνώσεις και την ετοιμότητά τους.Η πρώτηδοκιμασία τους περιμένει στο πλαίσιο μιας εκπαιδευτικής επίσκεψης σε ένα οινοποιείο στη Νεμέα όπου μαθαίνουν τα μυστικά της παραγωγής του κρασιού και συμμετέχουν σε ένα διασκεδαστικό μάθημα τεχνογνωσίας.Όμως, το γέλιο και η χαρούμενη διάθεση σταματούν όταν ο Έκτορας Μποτρίνι τους ανακοινώνει ότι περιμένει 10 σημαντικούς καλεσμένους και θα πρέπει
να μαγειρέψουν για αυτούς στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου. Οι εκπαιδευόμενοι αγχώνονται καθώς ο χρόνος που απομένει μέχρι να φτάσουν οι καλεσμένοι του Έκτορα είναι πολύ λίγος και εκείνοι θα πρέπει να αποδείξουν την ετοιμότητά τους αλλά και να επιδείξουν στην πράξη όλα όσα έχουν μάθει.
Θα προλάβουν να μαγειρέψουν ώστε να φάνε όλοι στην ώρα τους;
Τι αναπάντεχη τροπή θα πάρει η δοκιμασία;..
Η επιστροφή στην Αθήνα για τον Έκτορα Μποτρίνι σημαίνει επιπλέον υποχρεώσεις.
Οι εργασίες στο νέο του εστιατόριο συνεχίζονται, καθώς και η εντατική εκπαίδευση των 9 μαθητών. Όμως η μεγαλύτερη δοκιμασία είναι προ των πυλών.
Για πρώτη φορά οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει να λειτουργήσουν σαν ομάδα και να μαγειρέψουν για μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν από καλό φαγητό, έχουν σαφή γαστρονομική άποψη και αυστηρά κριτήρια.
Θα καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να μην απογοητεύσουν τον Έκτορα Μποτρίνι;

Ένα καινούργιο εστιατόριο που διεκδικεί μία θέση στο γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας.
Μια ομάδα νέων ανθρώπων που ξεκινούν από το μηδέν για να φτάσουν στην κορυφή.
Ένας διακεκριμένος σεφ, ο Έκτορας Μποτρίνι, που παίρνει το ρίσκο να κάνει και τα δύο πραγματικότητα.
Το νέο επεισόδιο του «Botrini’s Project» έρχεται στον Alpha την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 21:00
Keywords
Τυχαία Θέματα